fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana constitueix el seu primer Consell del Comerç per seguir millorant la xarxa empresarial local

Borriana constitueix el seu primer Consell del Comerç per seguir millorant la xarxa empresarial local

Amb l’assistència del Director General de Comerç, Natxo Costa, es van designar els llocs de Secretari, els llocs d’assignació lliure i es va marcar el calendari de futures trobades del nou ens.

Borriana disposa des d’avui d’un nou ens sectorial per defensar, millorar i fer créixer el teixit comercial local amb la creació del primer Consell del Comerç de la seva història. Així ho ha fet saber la regidora de l’àrea a l’Ajuntament de Borriana, Inma Carda, que ha manifestat que “estem molt satisfetes d’haver pogut crear el nou Consell, ja que servirà per optimitzar el treball conjunt entre institucions públiques, empresaris, comerços locals i tècnics especialitzats en el nostre intent de seguir dotant al sector de totes les possibilitats i oportunitats de creixement econòmic possibles”.

En la primera de la sessions del nou Consell que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Borriana, ha volgut estar present el Director General de Comerç i Consum, Natxo Costa, que ha assenyalat a l’inici de la trobada que “la creació d’aquest Consell suposa una ajuda més en el recolzament que les institucions públiques hem de tenir amb els comerciants i empresaris de Borriana, i a més permetrà més i millors col·laboracions entre institucions i comerços de cara a campanyes com la de Nadal o les que es puguen realitzar per reforçar el teixit comercial de la ciutat“. I tampoc ha volgut perdre’s el naixement de l’ens, José Luís Guillamón, Cap del Servei Territorial de Consum i Comerç de Castelló, i l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, en el que ha considerat “la creació d’una eina més de contacte i suport entre el consistori i el teixit empresarial i comercial local”.

La trobada ha servit per constituir de forma oficial el Consell del Comerç i designar els diferents càrrecs representatius i directius del nou ens. Així, José Maria Palomar, AEDL del departament, ha estat nomenat secretari, mentre que els representants de les diferents federacions i associacions de comerciants de la ciutat, han acordat que en els propers dies decidiran qui ocuparà els dos llocs de lliure designació als quals té dret el Consell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.