fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 crear脿 31 nous llocs de treball i incorporar脿 16 vehicles m茅s amb la millora del servei de neteja

Castell贸 crear脿 31 nous llocs de treball i incorporar脿 16 vehicles m茅s amb la millora del servei de neteja

L’edil Rafa Sim贸 explica que l’augment de mitjans materials i humans permetr脿 recuperar prestacions com el baldeig de carrers.

La millora en el servei de neteja aprovada per l’Ajuntament de Castell贸 suposar脿 la creaci贸 de 31 nous llocs de treball i la incorporaci贸 de 16 vehicles m茅s a la flota actual. El regidor d’Ordenaci贸 del Territori, Rafa Sim贸, ha detallat que “la millora del contracte de neteja i de recollida de residus s貌lids urbans, que s’incrementa en 1,5 milions, comporta un increment dels recursos, tant materials com a humans, per a recuperar les prestacions que s’havien perdut des de 2012”.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha defensat “la necessitat de recuperar la qualitat en serveis p煤blics tan essencials com la neteja vi脿ria per a millorar la qualitat de vida dels ve茂ns i ve茂nes de Castell贸”. A m茅s, ha subratllat, “l’augment de la partida pressupost脿ria en 1,5 milions no solament contribuir脿 a millorar el servei de neteja vi脿ria sin贸 que va a permetre generar m茅s oportunitats laborals en la nostra ciutat”.

La incorporaci贸 de m茅s personal i el refor莽 de vehicles permetr脿 recuperar les prestacions suprimides ara fa quatre anys com el baldeig manual de voreres i cal莽ades; el fregat de voreres i zones per als vianants; neteja intensiva de paviments; neteja en zones d’oci nocturn; escombratge de rep脿s i la neteja en grups i urbanitzacions de l’extraradi, segons ha explicat el regidor Rafa Sim贸.

Quant al servei de recollida de residus s貌lids urbans, es millora la prerecollida en les ubicacions selectiva; recollida i transporte paper-cart贸 comercial i organismes oficials; recollida i transporte paper-cart贸 en contenidors; envasos lleugers en contenidor i vidre en contenidor.

Sim贸 ha recordat que la millora del servei de neteja vi脿ria i de residus s貌lids urbans s’engegar脿 a partir de setembre amb l’objectiu d’oferir el millor servei possible i que la recuperaci贸 de prestacions arribe a tots els districtes. “L’adopci贸 d’aquest tipus d’acords demostren el gir a les pol铆tiques municipals impulsades pel Govern local per a atendre les necessitats reals dels i les castellonenques”, ha concl貌s el regidor d’Ordenaci贸 del Territori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.