fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 llan莽a ‘Abonem’, la campanya de bons per a reactivar el consum en el comer莽 local

Castell贸 llan莽a ‘Abonem’, la campanya de bons per a reactivar el consum en el comer莽 local

S’activa la web castellodelaplana.bonoconsumo.es per a l’adhesi贸 de comer莽os i, a partir del dilluns, per a la venda de bons per valor de 20, 50, 100 i 200 euros.

L’Ajuntament de Castell贸, a trav茅s de la Regidoria d’Innovaci贸 Comercial, ha llan莽at la campanya 鈥Abonem Castell贸鈥, la iniciativa per a impulsar el comer莽 de proximitat i el consum local a trav茅s d’un sistema de bons subvencionats al 50% pel consistori per a comprar en botigues de la ciutat.

Amb esta campanya es posen en circulaci贸 una s猫rie de bons de diferents quanties (20, 50, 100 i 200 euros) que es podran gastar en qualsevol dels comer莽os minoristes de la ciutat de Castell贸 que s’adherisquen. Els consumidors i consumidores, en el moment de comprar els bons, pagaran el 50% del seu valor nominatiu, sent l’altre 50% l’import de la subvenci贸 directa municipal. L’Ajuntament ha aprovat una partida de 213.900 euros per a la posada en marxa d’este projecte.

La iniciativa comptar脿 amb una fase pr猫via perqu猫 els comer莽os puguen adherir-se. Dilluns que ve es podran comprar els bons a trav茅s de la web www.castellodelaplana.bonoconsumo.es.

Des d鈥檃quest dijous, tots els comer莽os minoristes de la ciutat que tinguen un local obert al p煤blic amb un m脿xim de 15 persones treballadores (a data 31 desembre 2020), poden adherir-se a la campanya. La compra dels bons per part de la ciutadania s’obrir脿 a partir del pr貌xim dilluns dia 15 de novembre.

Poden sumar-se a la campanya comer莽os de moda i complements, oci i temps lliure, electrodom猫stics i llar, salut, audiovisual, est猫tica i bellesa, etc. S’exclouen, d’altra banda, les activitats d’alimentaci贸, farm脿cia, estancs, gasolineres i cases d’apostes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.