fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló llança ‘Abonem’, la campanya de bons per a reactivar el consum en el comerç local

Castelló llança ‘Abonem’, la campanya de bons per a reactivar el consum en el comerç local

S’activa la web castellodelaplana.bonoconsumo.es per a l’adhesió de comerços i, a partir del dilluns, per a la venda de bons per valor de 20, 50, 100 i 200 euros.

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Innovació Comercial, ha llançat la campanya ‘Abonem Castelló’, la iniciativa per a impulsar el comerç de proximitat i el consum local a través d’un sistema de bons subvencionats al 50% pel consistori per a comprar en botigues de la ciutat.

Amb esta campanya es posen en circulació una sèrie de bons de diferents quanties (20, 50, 100 i 200 euros) que es podran gastar en qualsevol dels comerços minoristes de la ciutat de Castelló que s’adherisquen. Els consumidors i consumidores, en el moment de comprar els bons, pagaran el 50% del seu valor nominatiu, sent l’altre 50% l’import de la subvenció directa municipal. L’Ajuntament ha aprovat una partida de 213.900 euros per a la posada en marxa d’este projecte.

La iniciativa comptarà amb una fase prèvia perquè els comerços puguen adherir-se. Dilluns que ve es podran comprar els bons a través de la web www.castellodelaplana.bonoconsumo.es.

Des d’aquest dijous, tots els comerços minoristes de la ciutat que tinguen un local obert al públic amb un màxim de 15 persones treballadores (a data 31 desembre 2020), poden adherir-se a la campanya. La compra dels bons per part de la ciutadania s’obrirà a partir del pròxim dilluns dia 15 de novembre.

Poden sumar-se a la campanya comerços de moda i complements, oci i temps lliure, electrodomèstics i llar, salut, audiovisual, estètica i bellesa, etc. S’exclouen, d’altra banda, les activitats d’alimentació, farmàcia, estancs, gasolineres i cases d’apostes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.