fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Dem脿 ixen a la venda els abonaments comercials de Borriana per a les persones que no en van comprar en les dos campanyes anteriors

Dem脿 ixen a la venda els abonaments comercials de Borriana per a les persones que no en van comprar en les dos campanyes anteriors

Tornen els bons descompte, es poden adquirir en la web per a gastar en el comer莽, en alimentaci贸 i en l’hostaleria local.

Els abonaments descompte per al comer莽 de Borriana ja es poden adquirir des de dem脿 dijous 13 d’octubre en la web <www.elsbonosdeborriana.es> per a gastar en el comer莽 i en l’hostaleria local, a trav茅s del programa de promoci贸 i dinamitzaci贸 econ貌mica 鈥淏orriana mou el comer莽鈥 dissenyat i impulsat per l’Ajuntament de Borriana.

La venda d’abonaments per al comer莽 local de Borriana comen莽a dem脿 amb les primeres 48 hores, dijous i divendres, reservades per a tots aquells ve茂ns i ve茂nes de Borriana que no van obtindre un bo en les anteriors campanyes de juliol i octubre de 2021, i a partir del dissabte 15 podran sumar-se i adquirir-ne les persones que ja els van utilitzar en les campanyes anteriors.

D鈥檃questa manera, el consistori injecta 170.000 euros als establiments de la ciutat amb l’emissi贸 des de dem脿 dels abonaments per valor de fins a 200 euros, que es podran gastar fins al 29 d’octubre, a fi d’incentivar el consum de la ciutadania i aix铆 fer costat al teixit empresarial local, segons ha explicat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont.

En la campanya, l’Ajuntament posa en circulaci贸 abonaments de 20, 50, 100 i 200 euros subvencionats al 50% per als ve茂ns i ve茂nes de Borriana, que seran canviables per a gastar en comer莽os de proximitat, en alimentaci贸 i en hostaleria adherits, com ara tendes de roba, llibreries, ferreteries, merceries i un llarg etc猫tera.

Concretament amb aquesta campanya, les persones consumidores dupliquen el valor de la compra, perqu猫 en el moment d鈥檃dquirir els abonaments pagaran el 50 per cent del valor nominatiu, i l’altre 50 per cent 茅s l’import de la subvenci贸 directa municipal.

El l铆mit m脿xim de subvenci贸 per persona ser脿 de 100 euros, 茅s a dir, podr脿 comprar fins a 200 euros en abonaments. Es podr脿 utilitzar un bo per compra i cada bo haur脿 d’utilitzar-se pel seu import total en una sola vegada.

Poden optar als abonaments les persones majors de 18 anys empadronades a Borriana, que hauran d’inscriure’s i adquirir-los a trav茅s de <http://www.elsbonosdeborriana.es>. No obstant aix貌, la Federaci贸 de Comer莽 de Borriana proporcionar脿 suport per a les persones que tinguen dificultats per a l’acc茅s en l铆nia.

En la mateixa web on es compren els abonaments <elsbonosdeborriana.es>, es troba tamb茅 la llista dels comer莽os i establiments d’hostaleria adherits que participen en la campanya i que fins al moment s贸n un centenar.

La sol路licitud i l’obtenci贸 dels abonaments es realitza a trav茅s de la plataforma digital, no obstant aix貌, per a les persones que tinguen dificultats, la Federaci贸 de Comer莽 de Borriana els proporcionar脿 suport amb personal per a facilitar-ne la consecuci贸.

En aquesta ocasi贸, l’Ajuntament tamb茅 ha establit un horari d’atenci贸 presencial als consumidors el dia 13 d’octubre en la primera planta de l’edifici de la Cambra Agr脿ria (carrer Comunitat de Regants, 5) de 10h a 14h, amb prefer猫ncia per a persones majors de 65 anys.

D’aquesta manera, aquelles persones que no compten amb mitjans electr貌nics per a adquirir els vals ho podran fer de manera presencial. A m茅s, s’han disposat dos n煤meros per a l’atenci贸 telef貌nica, 643 902 217 i 643 8445 507, per a resoldre qualsevol dubte.

Segons ha explicat la regidora de Comer莽, Sara Molina, el govern municipal ha invertit en aquesta nova iniciativa un total de 170.000 euros amb la finalitat de 鈥渄onar suport tant al comer莽 com a l’hostaleria i al sector serveis dels barris a la ciutat. En la primera edici贸, al mes de juliol, el consistori va destinar 200.000 euros i en la segona, a l’octubre de 2021, 165.000 euros m茅s.

El govern municipal impulsa per tercera vegada aquest programa d’ajudes, la gesti贸 del qual es dur脿 a terme a trav茅s de la Confederaci贸 d鈥橢mpresaris del Comer莽, Servicis i Aut貌noms de la Comunitat Valenciana (Confecomer莽-CV) com a entitat col路laboradora

Leave a Reply

Your email address will not be published.