Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació comença l’any amb deute zero per primera vegada en la seua història i amb el més inversor dels seus pressupostos

La Diputació comença l’any amb deute zero per primera vegada en la seua història i amb el més inversor dels seus pressupostos

L’eficiència en la gestió aplicada per Moliner comporta una inversió històrica per a millorar els 135 municipis de la província.

La Diputació de Castelló ha començat este 2019 amb deute zero amb els bancs per primera vegada en la seua història i amb el més inversor dels seus pressupostos. Dues variables que amplien el marge del Govern Provincial al màxim per a millorar els serveis als pobles i la qualitat de vida a tots els castellonencs, continuant amb la seua labor estratègica de potenciar la igualtat d’oportunitats en tot el territori provincial i treballant per revertir la situació de despoblació que amenaça a bona part de l’interior de la província. I és que l’eficiència en la gestió aplicada pel president Moliner comporta una inversió històrica per a millorar els 135 municipis de la província.

El diputat provincial d’Hisenda, Salvador Aguilella, ha assegurat que “hem complit amb fer realitat que tots els recursos de la Diputació es dirigisquen a millorar els nostres pobles. Assumim el compromís d’intentar deixar a zero el deute que la Diputació sempre ha tingut i que suposaven sens dubte un impediment a l’hora de planificar inversions. És per això que este inici d’any és de satisfacció del compromís complit de començar 2019 amb deute zero, i permetre amb això que tots els diners puguen destinar-se a inversions, a millorar els municipis i els serveis que oferim, a generar oportunitats per a les persones, i donar alegria, il·lusió i orgull a la gent de la província de Castelló”.

Cal recordar que la Diputació ja ha materialitzat en els últims dies de desembre la reducció a deute zero amb els bancs, amb la fi última de tindre més marge per a millorar els serveis als pobles. Amb això, el Govern Provincial del Partit Popular ha complit abans d’hora amb el compromís que havia assumit per a finalitzar la legislatura de deixar a zero el deute amb els bancs, alhora que no ha sol·licitat ni un sol préstec als bancs per a multiplicar la capacitat d’inversió de la Diputació. Després d’esta devolució anticipada, la Diputació ja no tindrà més despeses financeres per interessos de deute i només tindrà pendent acabar de compensar l’excés de finançament de l’Estat dels anys 2008 i 2009, fixat a escala nacional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.