fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 comen莽a l’any amb deute zero per primera vegada en la seua hist貌ria i amb el m茅s inversor dels seus pressupostos

La Diputaci贸 comen莽a l’any amb deute zero per primera vegada en la seua hist貌ria i amb el m茅s inversor dels seus pressupostos

L’efici猫ncia en la gesti贸 aplicada per Moliner comporta una inversi贸 hist貌rica per a millorar els 135 municipis de la prov铆ncia.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha comen莽at este 2019 amb deute zero amb els bancs per primera vegada en la seua hist貌ria i amb el m茅s inversor dels seus pressupostos. Dues variables que amplien el marge del Govern Provincial al m脿xim per a millorar els serveis als pobles i la qualitat de vida a tots els castellonencs, continuant amb la seua labor estrat猫gica de potenciar la igualtat d’oportunitats en tot el territori provincial i treballant per revertir la situaci贸 de despoblaci贸 que amena莽a a bona part de l’interior de la prov铆ncia. I 茅s que l’efici猫ncia en la gesti贸 aplicada pel president Moliner comporta una inversi贸 hist貌rica per a millorar els 135 municipis de la prov铆ncia.

El diputat provincial d’Hisenda, Salvador Aguilella, ha assegurat que “hem complit amb fer realitat que tots els recursos de la Diputaci贸 es dirigisquen a millorar els nostres pobles. Assumim el comprom铆s d’intentar deixar a zero el deute que la Diputaci贸 sempre ha tingut i que suposaven sens dubte un impediment a l’hora de planificar inversions. 脡s per aix貌 que este inici d’any 茅s de satisfacci贸 del comprom铆s complit de comen莽ar 2019 amb deute zero, i permetre amb aix貌 que tots els diners puguen destinar-se a inversions, a millorar els municipis i els serveis que oferim, a generar oportunitats per a les persones, i donar alegria, il路lusi贸 i orgull a la gent de la prov铆ncia de Castell贸”.

Cal recordar que la Diputaci贸 ja ha materialitzat en els 煤ltims dies de desembre la reducci贸 a deute zero amb els bancs, amb la fi 煤ltima de tindre m茅s marge per a millorar els serveis als pobles. Amb aix貌, el Govern Provincial del Partit Popular ha complit abans d’hora amb el comprom铆s que havia assumit per a finalitzar la legislatura de deixar a zero el deute amb els bancs, alhora que no ha sol路licitat ni un sol pr茅stec als bancs per a multiplicar la capacitat d’inversi贸 de la Diputaci贸. Despr茅s d’esta devoluci贸 anticipada, la Diputaci贸 ja no tindr脿 m茅s despeses financeres per interessos de deute i nom茅s tindr脿 pendent acabar de compensar l’exc茅s de finan莽ament de l’Estat dels anys 2008 i 2009, fixat a escala nacional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.