fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 destinar脿 4,9 milions d’euros a la conservaci贸 i modernitzaci贸 de les carreteres provincials

La Diputaci贸 de Castell贸 destinar脿 4,9 milions d’euros a la conservaci贸 i modernitzaci贸 de les carreteres provincials

El diputat Santi P茅rez es compromet a traslladar personalment al departament t猫cnic les propostes dels alcaldes de Castell贸.

Els nous pressupostos de la Diputaci贸 de Castell贸, els primers de l’actual equip de govern, comptaran amb una partida important per a la conservaci贸 i la modernitzaci贸 de la xarxa v17ria depenent de la instituci贸 provincial. El diputat de Carreteres, Santi P茅rez, ha informat que, en total, s’hi destinaran un total de 4,9 milions d’euros, una quantitat que beneficiar脿 “de forma important” les poblacions de l’interior provincial “perqu猫 s贸n”, ha dit, “les que hui dia compten amb carreteres en pitjor estat i perqu猫 creiem que connectant millor les persones i serveis tindrem millors armes per a combatre el problema de la despoblaci贸”.

En este sentit, el mateix P茅rez ha avan莽at que traslladar脿 personalment al departament t猫cnic totes les propostes que s’han recollit en el cicle de reunions del president Jos茅 Mart铆 amb alcaldes de la prov铆ncia en mat猫ria de comunicaci贸 vi脿ria “perqu猫 aix铆 ens vam comprometre”. Ara seran els professionals de la Diputaci贸 Provincial els que les estudiaran cas per cas i calenditzaran les actuacions “per prioritat i des d’un criteri t猫cnic i objectiu”.

El que s铆 que sabem que s’executar脿 l’any 2020 amb noms i cognoms 茅s la millora de la seguretat en el cam铆 de la Can脿, entre Morella i Castellfort, amb una partida de 150.000 euros. “Enguany hem elaborat el projecte i tan sols queda la licitaci贸, que ser脿 abans d’acabar l’any”. Una altra de les obres que es faran realitat al llarg de l’any que ve ser脿 l’adequaci贸 i l’ampliaci贸 de la CV-120 des de la Mata fins al l铆mit provincial amb l’Arag贸, amb un pressupost d’1,2 milions d’euros, i que ja han comen莽at amb una primera fase que ha comportat l’eliminaci贸 d’una canonada de fibrociment i la substituci贸 per una de nova de polietil猫. “Si avan莽a segons el previst, estar脿 acabada abans de l’estiu”, ha dit P茅rez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.