Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló destinarà 4,9 milions d’euros a la conservació i modernització de les carreteres provincials

La Diputació de Castelló destinarà 4,9 milions d’euros a la conservació i modernització de les carreteres provincials

El diputat Santi Pérez es compromet a traslladar personalment al departament tècnic les propostes dels alcaldes de Castelló.

Els nous pressupostos de la Diputació de Castelló, els primers de l’actual equip de govern, comptaran amb una partida important per a la conservació i la modernització de la xarxa v17ria depenent de la institució provincial. El diputat de Carreteres, Santi Pérez, ha informat que, en total, s’hi destinaran un total de 4,9 milions d’euros, una quantitat que beneficiarà “de forma important” les poblacions de l’interior provincial “perquè són”, ha dit, “les que hui dia compten amb carreteres en pitjor estat i perquè creiem que connectant millor les persones i serveis tindrem millors armes per a combatre el problema de la despoblació”.

En este sentit, el mateix Pérez ha avançat que traslladarà personalment al departament tècnic totes les propostes que s’han recollit en el cicle de reunions del president José Martí amb alcaldes de la província en matèria de comunicació viària “perquè així ens vam comprometre”. Ara seran els professionals de la Diputació Provincial els que les estudiaran cas per cas i calenditzaran les actuacions “per prioritat i des d’un criteri tècnic i objectiu”.

El que sí que sabem que s’executarà l’any 2020 amb noms i cognoms és la millora de la seguretat en el camí de la Canà, entre Morella i Castellfort, amb una partida de 150.000 euros. “Enguany hem elaborat el projecte i tan sols queda la licitació, que serà abans d’acabar l’any”. Una altra de les obres que es faran realitat al llarg de l’any que ve serà l’adequació i l’ampliació de la CV-120 des de la Mata fins al límit provincial amb l’Aragó, amb un pressupost d’1,2 milions d’euros, i que ja han començat amb una primera fase que ha comportat l’eliminació d’una canonada de fibrociment i la substitució per una de nova de polietilè. “Si avança segons el previst, estarà acabada abans de l’estiu”, ha dit Pérez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.