fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació invertirà 50.000€ en la renovació del sanejament de les Fonts d’Alcossebre per a evitar abocaments en la zona

La Diputació invertirà 50.000€ en la renovació del sanejament de les Fonts d’Alcossebre per a evitar abocaments en la zona

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha visitat la zona al costat de l’alcalde del municipi, Francisco Juan Mars, per a conèixer en primera persona l’estat actual dels treballs.

La Diputació de Castelló col·laborarà amb 50.000 euros en els treballs de renovació del sanejament que desenvolupa l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert en Alcossebre per a evitar que es torne a produir l’abocament que va provocar el passat estiu el tancament al bany de la platja de les Fonts i el perjudici tant per als visitants com per al sector turístic.

Moliner ha assegurat que “som conscients que les platges d’Alcossebre no solament són una font importantíssima de recursos i de futur i de progrés per als veïns d’este municipi, sinó que ho són per a tota la província i no ens podem permetre donar les millors condicions al turista que ens visita”.

En eixe sentit, Moliner ha explicat que “em consta que han sigut molts desvetllaments els que a l’Ajuntament d’Alcalà Alcossebre li han suposat esta problemàtica i el mínim que podíem fer des del Govern Provincial era estar al seu costat i recolzant-los des del minut zero ajudant al fet que eixos desvetllaments se solucionaren cercant una solució de futur. Junts farem realitat una d’eixes solucions que no es veuen però que són les que marquen la qualitat del servei”.

I és que cal tenir en compte que l’Ajuntament ha realitzat un intens treball per a localitzar l’origen de l’abocament, inspeccionant la xarxa de sanejament, realitzant controls en instal·lacions i pous a més de realitzar la instal·lació de dispositius per a desplaçar l’abocament, la qual cosa ha suposat una sèrie de despeses econòmiques imprevistes que ha hagut de fer front.

És per açò que Francisco Juan Mars ha explicat que “ja hem actuat en este carrer i durem a terme diverses actuacions en la zona de les Fonts. No solament hem treballat amb estes obres, sinó amb estudis, control d’abocaments contínuament per a intentar detectar qualsevol tipus de problema i evitar fugides. Estes són obres que no es veuen però que són molt necessàries, i en les quals la Diputació ha estat al nostre costat per a solucionar el problema que es va detectar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.