Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó destina 197.250 euros a l’escut social per a fer front a la Covid-19

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó destina 197.250 euros a l’escut social per a fer front a la Covid-19

L’objectiu de les ajudes socials d’emergència, el reforç de la Llar Sagrada Família i el projecte ‘Barris Inclusius’ és estar al costat dels més vulnerables.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha destinat 197.250 euros a l’escut social per a fer front a l’efecte de la Covid-19 en la població més vulnerable. Així, fins al final del mes d’abril (últim mes amb dades completes) s’ha invertit “esta important quantitat en ajudes socials d’emergència i per a la infància, reforçar la Llar Sagrada Família i el Servei d’Atenció a domicili, reprendre el projecte ‘Barris Inclusius’ per a pal·liar els efectes de situació en els barris vulnerables i donar una alternativa a les persones sense sostre”, tal com ha explicat la regidora de Serveis Socials, Marian Artero.

La prioritat des que va començar la crisi sanitària, social i econòmica per la Covid-19 “ha sigut estar al costat de qui més el necessita i no deixar a ningú arrere”. Un dels majors esforços s’ha realitzat en la Llar Sagrada Família, on no s’ha produït cap contagi i s’han reforçat els serveis “per a garantir el benestar dels residents i adaptar-nos a les exigències sanitàries que requereix esta situació”.

De la mateixa manera també s’ha ampliat el Servei d’Atenció a domicili (SAD) que presta l’Ajuntament, ja que atén persones majors o dependents i en les actuals circumstàncies hi ha hagut un augment de la demanda, ja que hi ha familiars que pel confinament no poden ajudar-los com fan habitualment. A més s’està prestant un servei de repartiment d’aliments i medicaments a domicili.

Leave a Reply

Your email address will not be published.