fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó destina 200.000 euros a formar a 10 persones en atenció sociosanitària a domicili

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó destina 200.000 euros a formar a 10 persones en atenció sociosanitària a domicili

Els beneficiaris han sigut seleccionats a través del Servef i del departament de Serveis Socials per a millorar la seua inserció en el mercat laboral.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha rebut una subvenció de 600.000 per a fomentar la formació i l’ocupació a través d’un programa promogut per la Generalitat Valenciana. 200.000 euros es destinaran a engegar un taller d’ocupació per a 10 alumnes, que obtindran el certificat de professionalitat en atenció sociosanitària a domicili. A més es contractarà a una directora i una docent de suport per a este projecte.

El regidor d’Ocupació, Jorge García, ha destacat que este sector és “un dels quals més s’està demandant en tot el territori nacional per l’envelliment de la població” i la previsió és que “en els pròxims anys seguirà augmentant la necessitat de perfils professionals amb formació en l’atenció de persones majors o dependents”.

Este curs començarà durant este mes de maig i les 10 persones beneficiàries han sigut seleccionades a través del Servef i del departament de Serveis Socials. En este sentit, García ha assenyalat que este programa “és una gran oportunitat” posat que “ofereix eines a persones que tenen dificultats d’inserció en el mercat laboral”. Per açò s’ha apostat de manera prioritària per “la formació” i per “l’aplicació de polítiques actives d’ocupació”.

Pel que fa als 400.000 euros restants, es dedicaran a donar continuïtat a dos plans d’ocupació iniciats el passat mes de desembre i que ara s’ampliaran 12 mesos més, com es va anunciar la setmana passada en la clausura del projecte Et Formem. En concret, “seguiran formant-se i rebent un sou els 20 alumnes de les modalitats d’agricultura i obra de paleta”, gràcies a les ajudes rebudes del Servef i el Consell, tal com ha assenyalat l’edil.

Estos alumnes-treballadors “seguiran realitzant treballs d’interès general i que milloren i fan avançar la nostra ciutat”, com la neteja del llit del riu en la zona de l’Aqüeducte i l’inici de l’avinguda Sud-*Oest, la finalització de les obres d’adequació de la primera planta del Mercat Municipal per a obrir el viver d’empreses, el manteniment del viver municipal de plantes ornamentals situat en el Polígon La Vernitxa i la construcció d’unes aules de formació homologades en el barri Carmadai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.