fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola liquida el pressupost de 2017 amb el 99,9% de factures tramitades

L’Ajuntament de Pen铆scola liquida el pressupost de 2017 amb el 99,9% de factures tramitades

El ple ordinari aprovar脿 esta nit la partida de factures pendents, 煤nicament 3.

Al llarg de l’anualitat passada, l’脿rea d’Hisenda i intervenci贸 municipal han donat curs i liquidat un total de 2.296 factures per un total de 6,3 milions d’euros. Per este any 2018, han quedat pendents de pagament per haver-se rebut en el present exercici, 煤nicament 3 factures de serveis realitzats l’any anterior i que sumen un total de 9.755,74鈧. D’esta manera, la regidora de l’脿rea, Sandra Albiol, posa en valor “l’important i dedicat treball de tot el departament d’intervenci贸 que ha aconseguit donar curs al 99,9% de factures dins de l’exercici, liquidant m茅s de sis milions d’euros enfront de nou mil que han quedat pendents per motius aliens a la mateixa gesti贸 municipal”.

Des que s’inici茅s el mandat, Albiol, ha aconseguit reduir any despr茅s d’anys les factures pendents de comptabilitzar l’any en vig猫ncia “alguna cosa habitual i que succeeix en totes les administracions i els ajuntaments, doncs n’hi ha prou que un prove茂dor que preste un servei que finalitza el 31 de desembre present la factura a l’any seg眉ent sense possibilitat de liquidar-se l’any anterior” ha explicat. No obstant aix貌, l’acurat i diligent treball de tot el departament ha facilitat que les xifres en les partides de factures pendents, s’hagen redu茂t fins a ser pr脿cticament un percentatge insignificant pel que fa al total.

Este 2017 es tanca amb el 99,9% de factures liquidades durant l’exercici enfront del 0,1% que suposen les tres factures que passen per ple en la tarda d’avui; reduint la xifra de l’any 2016 que ascendia a 17.761,11鈧 o la de l’any 2015, en la qual la xifra va ascendir a 23.837,54鈧.

L’alcalde, Andr茅s Mart铆nez, despr茅s de la Junta de Govern Local, ha volgut recon猫ixer la tasca de tot el departament encap莽alat per la Interventora municipal, aix铆 com la gesti贸 d’Albiol al capdavant d’esta 脿rea, “la responsabilitat de govern comporta un control rigor贸s de la despesa i el compliment de les obligacions tant amb la ciutadania com amb els prove茂dors de serveis” ha valorat, posant en valor el treball realitzat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.