fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt destinarà 235.000 € en subvencions per a promoció i foment de l’esport en 2020

L’Ajuntament de Sagunt destinarà 235.000 € en subvencions per a promoció i foment de l’esport en 2020

La Junta de Govern ha aprovat la convocatòria de les subvencions que podran sol·licitar-se l’endemà de la publicació de l’anunci en el BOP.

L’Ajuntament de Sagunt, a través de la delegació d’Esports, realitza una convocatòria pública anual destinada a la promoció i el foment de l’esport. D’esta manera, l’ajuntament secunda i és coneixedor en major mesura del funcionament de l’activitat esportiva desenvolupada en el municipi.

L’objectiu principal d’esta convocatòria és impulsar l’activitat esportiva del municipi en tots els seus àmbits, com són els esdeveniments esportius, la promoció dels i les esportistes d’elit, o el suport a projectes que promoguen socialment l’esport complint les condicions de l’ordenança reguladora.

La distribució de les quanties serà en diferents línies subvencionables. La primera línia va destinada a la competició federada, d’una banda, per a entitats esportives amb 173.000 €; i d’altra banda amb 15.000 € per als esportistes individuals. La segona línia va destinada a l’organització d’esdeveniments esportius amb 39.000 €; la tercera línia amb 4.000 € de subvenció per a l’organització d’activitats formatives de caràcter esportiu; i la quarta línia per a la promoció social de la pràctica esportiva amb 4.000 €.

El regidor d’Esports, Javier Raro, ha declarat que “l’Ajuntament de Sagunt de nou realitza un esforç pel foment de l’esport de la ciutat, per això enguany la quantia total de subvencions augmenta de 195.000 a 235.000 €”.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a partir de l’endemà a la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOP).

Destacar que, a causa de l’estat d’alarma del país, els terminis administratius estan suspesos temporalment, arribat el moment es comunicarà quina és la data límit de presentació. Encara així, es publicarà l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOP), perquè clubs i esportistes puguen anar preparant la documentació necessària durant estos dies. El nombre de projectes no podrà excedir de tres per cadascuna de les línies subvencionables, excepte per a la primera línia, on només hi haurà cabuda per a un projecte dins de cadascuna de les seues parts. A més, podrà reconduir-se un projecte per a una altra línia, sempre que les característiques del projecte ho justifiquen.

Es recorda als clubs esportius del municipi la importància de tindre la inscripció actualitzada en el registre d’entitats esportives. Recordar-los també que, enguany tenen l’obligació d’adaptar-se a la llei de Transparència.

Tots els requisits per a sol·licitar la subvenció i la manera d’acreditar-los es troben en la seu electrònica https://sede.sagunto.es/es-es/paginas/subvenciones.aspx

Des del departament d’Esports de l’Ajuntament de Sagunt volen animar a totes les entitats esportives i esportistes locals a optar a esta convocatòria pública anual dedicada al foment de l’esport local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.