fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt obre el termini per a la subvenci贸 municipal en mat猫ria de foment de l’activitat emprenedora

L’Ajuntament de Sagunt obre el termini per a la subvenci贸 municipal en mat猫ria de foment de l’activitat emprenedora

El termini per a presentar les sol路licituds estar脿 obert fins al 31 d’octubre i en total es destinaran 50.000 euros.

Des d’este dissabte, 15 juny de 2019, i fins al 31 d’octubre d’enguany queda obert el termini per a presentar les sol路licituds de subvenci贸 municipal per al foment de l’activitat emprenedora a Sagunt. Una vegada aprovada la convocat貌ria per la Junta de Govern Local el passat 24 de maig i publicada en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia de Val猫ncia del 14 de juny, les persones f铆siques i jur铆diques interessades podran presentar les sol路licituds adequades.

Esta subvenci贸 est脿 destinada a sufragar l’import de les despeses de primer establiment i funcionament inicial determinant-se en funci贸 del pressupost del projecte acceptat i la valoraci贸 obtinguda. En qualsevol cas, l’import m脿xim per sol路licitud ser脿 de 5.000 euros fins a esgotar el cr猫dit pressupostari destinat a esta convocat貌ria, que en esta ocasi贸 茅s de 50.000 euros.

El regidor en funcions de Promoci贸 Econ貌mica, Miguel Chover, ha assenyalat que “茅s una bona not铆cia que este tipus de subvenci贸 tinga continu茂tat en el temps per a permetre que les xicotetes empreses locals puguen trobar en ella un xicotet impuls i que anime perqu猫 cada dia existisquen m茅s persones interessades en l’autoocupaci贸”.

Podr脿 optar a esta subvenci贸 qualsevol persona f铆sica o jur铆dica (excepte les societats an貌nimes) que haja iniciat una activitat productiva en el terme municipal de Sagunt des de l’1 de gener d’enguany i complisca els requisits previstos en les bases espec铆fiques per a la concessi贸 de subvencions en mat猫ria de foment de l’activitat emprenedora. Estes bases estan publicades en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia de Val猫ncia n煤m. 158 de 17 d’agost de 2017 i poden consultar-se en la seu electr貌nica de l’Ajuntament de Sagunt.

“Enguany hem ampliat el termini de la convocat貌ria amb l’esperan莽a de poder aconseguir un major p煤blic i ajudar m茅s persones”, afirma Miguel Chover qui, a m茅s, destaca que “esperem que amb estos xicotets incentius aconseguim impulsar la cultura emprenedora en el nostre territori, perqu猫 les petites i mitjanes empreses han dinamitzat hist貌ricament la nostra economia i volem que en el futur continuen sent el motor de desenvolupament socio-econ貌mic”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.