fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt rep una subvenci贸 per a la realitzaci贸 d’un taller d’煤s de turisme denominat Impulsant Sagunt

L’Ajuntament de Sagunt rep una subvenci贸 per a la realitzaci贸 d’un taller d’煤s de turisme denominat Impulsant Sagunt

La duraci贸 prevista del taller 茅s de 12 mesos, i comptar脿 amb una subvenci贸 de 241.358,40 euros.

El departament de Promoci贸 Econ貌mica i Industrial de l’Ajuntament de Sagunt gestiona una subvenci贸 de 241.358,40 euros per a realitzar una nova edici贸 del Taller d’Ocupaci贸 Impulsant Sagunt, la duraci贸 prevista de la qual 茅s de 12 mesos, d’octubre de 2021 a octubre de 2022, en el qual s’ha triat com a 脿rea d’actuaci贸 el turisme del municipi.

El Taller d’Ocupaci贸 茅s un programa mixt d’ocupaci贸 i formaci贸, que compta amb el finan莽ament de la Generalitat Valenciana a trav茅s de Labora, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer莽 i Treball i de l’Ajuntament de Sagunt i cofinan莽ada pel Fons Social Europeu, que t茅 com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades a les quals es dirigix, a trav茅s de la realitzaci贸 d’obres o servicis d’inter茅s general i social. Este programa permet a l’alumnat fer un treball que, juntament amb la formaci贸 professional que rep, millora la seua qualificaci贸 i, per tant, promou la inserci贸 laboral.

El projecte preveu la incorporaci贸 de 10 persones desocupades, a trav茅s d’un contracte per a la formaci贸 i l’aprenentatge. Esta modalitat de formaci贸 mixta en la qual es combinar脿 formaci贸 i experi猫ncia els portar脿 a obtindre el certificat de professionalitat de nivell 3 en la branca professionals de turisme, denominat 鈥淧romoci贸 tur铆stica local i informaci贸 al visitant鈥 (FOTAE/2021/27/46.).

La Regidora de Promoci贸 Econ貌mica i Industrial, M陋 Jos茅 Carrera, ha destacat la import脿ncia de tornar a comptar en el nostre municipi amb tallers d’ocupaci贸: 芦Des de 2016, no es realitzava este tipus de formaci贸 aprenentatge, per貌 l’aposta decidida del nostre equip de govern per este tipus d’iniciatives ocupacionals i el constant esfor莽 del departament de Promoci贸 Econ貌mica, han perm茅s l’obtenci贸 d’esta subvenci贸 que aporta una formaci贸 per a donar eixida al mercat laboral, tamb茅 treball remunerat durant un any i, a m茅s, els servicis que realitzaran estes persones s贸n beneficiosos per al poble禄.

芦En total, es donar脿 treball a 13 persones (10 alumnes i 3 persones responsables de la formaci贸 i direcci贸 t猫cnica) amb este programa, per貌 si tenim en compte els sis programes que s’estan gestionant des del departament de Promoci贸 Econ貌mica des de juliol de 2020, haurem aconseguit treball per a 71 persones amb una subvenci贸 d’aproximadament 1 mili贸 d’euros. A m茅s, encara tenim pendents de resoluci贸 algunes subvencions sol路licitades en esta mat猫ria禄 conclou Mar铆a Jos茅 Carrera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.