fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execuci贸 dels pressupostos participatius

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execuci贸 dels pressupostos participatius

La Comissi贸 Permanent de Participaci贸 Ciutadana i les Juntes seran informades cont铆nuament del compliment de les obres.

La regidora de Participaci贸 Ciutadana, Ali Brancal, ha informat de la nova din脿mica que el Govern Municipal posar脿 enguany en marxa sobre l’execuci贸 dels pressupostos participatius. La regidora ha explicat que “a difer猫ncia d’altres anys, a partir d’ara, seran les Juntes de Districte i la Comissi贸 Permanent de Participaci贸 Ciutadana les que exerciran control i seguiment de tot el proc茅s d’execuci贸 de les obres triades per a formar part de la l铆nia de pressupostos participatius 2016”.

Brancal ha manifestat que “茅s necessari que la ciutadania, i m茅s concretament aquelles persones que han participat del proc茅s d’elecci贸 dels que seran els pressupostos participatius d’enguany, estiga informada de com es duen a terme les seues decisions. No serveix de res comen莽ar processos participatius sobre els quals, posteriorment, es perd el control”.

D’aquesta manera, la Comissi贸 Permanent de Participaci贸 Ciutadana i les Juntes de Districte dels sis barris en els quals es divideix la ciutat estaran permanentment informades de l’estat d’execuci贸 de totes les propostes que han sigut triades per als pressupostos participatius d’enguany.

A m茅s, “ara que ja han sigut triades les 23 actuacions que es duran a terme en els diferents districtes de la ciutat, el seg眉ent pas 茅s la valoraci贸 econ貌mica i t猫cnica definitiva que ens diga de forma exacta quant costar脿 l’execuci贸 dels projectes”, ha anunciat la regidora Brancal. Inicialment, s’ha previst que costen 1.574.000 euros mancant la redacci贸 dels projectes. No obstant a莽貌, “abans de ser aprovats definitivament i engegar-se, tornaran a revisi贸 per part de la Comissi贸 Permanent i les Juntes de Districte per al seu vistiplau final”, ha puntualitzat l’edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.