fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Oficina d’Intermediació Hipotecària d’Onda atén a quasi 30 famílies en 2016

L’Oficina d’Intermediació Hipotecària d’Onda atén a quasi 30 famílies en 2016

L’alcalde Ximo Huguet es reunix amb les advocades de l’OIH per realitzar el seguiment d’aquest servei gratuït que l’Ajuntament posa a disposició de les famílies onderes per evitar que siguen desnonades.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, junt amb la tinent d’alcalde de Política Social de l’Ajuntament, Mari Carmen Aguilella, s’han reunit amb un tècnic municipal i les advocades de l’Oficina d’Intermediació Hipotecària (OIH) per tractar els temes fonamentals per als veïns i veïnes del municipi que no poden fer front als préstecs hipotecaris. Des de la regidoria de Serveis Socials s’ha valorat positivament els resultats d’aquest servei gratuït que oferix l’Ajuntament i el compromís de continuar treballant a oferir solucions a les persones que tenen dret a un habitatge digne.

Durant 2016, a través d’aquest servei que està disponible tots els dimarts de 9.30 a 13.30 hores a la Casa de la Cultura, s’ha assessorat a gairebé 30 famílies. 15 expedients s’han tancat i la resta seguixen un procediment legal. de les dades del primer trimestre de 2016, es desprèn que, de 27 registres, cinc famílies han sol·licitat assessorament jurídic general, quatre han sol·licitat dacions en pagament, una ha sol·licitat la suspensió de llançament hipotecari a través dels advocats de l’OIH i, entre altres, alguns casos més avançats s’han derivat a un advocat d’ofici.

L’alcalde Ximo Huguet ha destacat que, a través del conveni firmat entre l’Ajuntament i el Col·legi d’Advocats de Castelló, “s’està aportant confiança i seguretat a les famílies d’Onda”. Finalment ha recordat que amb la seva posada en marxa va complir un dels seus compromisos de programa i un dels acords d’investidura que va realitzar amb Onda Sí Se Puede, Esquerra Unida i Compromís, alhora que ha afirmat que continuarà treballant en aquesta línia perquè “per a l’equip de govern socialista és una prioritat abordar la política social i donar resposta a les necessitats i dubtes de les famílies onderes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.