fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Mallol (PP) planteja desenvolupar una guia local de comer莽os per a valorar el potencial econ貌mic de l’Alcora i incentivar les vendes

Mallol (PP) planteja desenvolupar una guia local de comer莽os per a valorar el potencial econ貌mic de l’Alcora i incentivar les vendes

La iniciativa cerca la promoci贸 de l’extensa i variada xarxa local de negocis amb l’objectiu que la inversi贸 en el municipi incentive el creixement i desenvolupament

鈥淪i hem aconseguit emprar a 352 ve茂ns de l’Alcora en aquests 煤ltims quatre anys, devem ser capa莽os de seguir desenvolupant pol铆tiques i accions que permeten la inversi贸 en el nostre poble per a seguir incentivant el creixement i el desenvolupament鈥. Merche Mallol, portaveu del PP a l’Alcora i candidata al Senat, ha proposat l’elaboraci贸 d’una guia del comer莽 local amb l’objectiu de promocionar i incentivar les vendes en les desenes d’establiments que operen a l’Alcora i ofereixen un producte de qualitat amb un tracte estret i proper.

鈥淟a inversi贸 en el nostre, la defensa del local, 茅s sin貌nim de futur i progr茅s鈥, ha considerat l’edil. 鈥淧er a莽貌, aquesta publicaci贸 podria ser 煤til no solament per a donar a con茅ixer l’oferta i servei que ofereixen els nostres professionals, sin贸 tamb茅 per a fidelitzar vendes i per a captar a nous clients d’altres municipis鈥.

En definitiva, 鈥渦na iniciativa que se sumisca a la bateria d’accions que han de permetre enfortir la nostra xarxa local de negocis i que han d’incentivar les vendes, greixar l’economia i, en definitiva, promoure l’ocupaci贸 a l’Alcora鈥.

La mesura, una de les accions contemplades pel PP en el seu programa electoral, s’ha de desenvolupar 鈥渁companyat per impuls i col路laboraci贸 directa amb el comer莽 local鈥. De fet, 鈥溍﹕ necessari planificar campanyes divulgatives que afavorisquen les compres en els nostres negocis i fer-ho sense descurar el respatler i suport als emprenedors鈥.

De fet, des del PP advoquen per la consolidaci贸 del programa d’ajudes ja habilitat en el passat mandat per a les iniciatives empresarials i consideren fonamental 鈥渃ontinuar i incrementar els fons dedicats a aquest objectiu鈥. 鈥淎postar per a莽貌 茅s sin貌nim de creixement i desenvolupament鈥, ha considerat la regidora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.