fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules destinar脿 a inversions la totalitat dels fons de cooperaci贸 municipal

Nules destinar脿 a inversions la totalitat dels fons de cooperaci贸 municipal

La quantia que la Generalitat aporta per al municipi 茅s de 147.147 euros.

L鈥橝juntament de Nules destinar脿 el cent per cent del Fons de Cooperaci贸 Municipal de la Comunitat Valenciana a inversions, aix铆 doncs la quantia total que la Generalitat Valenciana aporta a la poblaci贸 茅s de 147.147鈥00 euros segons la resoluci贸 publicada el passat 27 d鈥檃bril, 鈥溍﹕ la primera vegada que Nules rep aquest tipus d鈥檃juda de la Generalitat, per la qual cosa estem contents de ser un dels pobles beneficiaris ja que es tracta d鈥檜ns diners que repercutiran en el benestar dels ve茂ns i de les ve茂nes鈥, destaca l鈥檃lcalde de Nules i regidor d鈥橦isenda, David Garc铆a.

El Fons de Cooperaci贸 Municipal est脿 previst destinar-lo, principalment, a pavimentar el carrer de les Hortes de la platja i el cam铆 del Cabe莽ol, a fer les obres necess脿ries per a l鈥檃dequaci贸 de la Unitat de Respir perqu猫 es puga convertir en Centre de Dia, i a condicionar una zona del far per a la instal路laci贸 de una biblioplatja.

L鈥檌mport assignat per la Generalitat Valenciana ser脿 abonat en dos pagaments del 50% cadasc煤. El primer pagament s鈥檈fectuar脿 dins del primer semestre de l鈥檈xercici 2017 i el seg眉ent al llarg del segon semestre tamb茅 d鈥檃quest exercici.

Garc铆a matisa que 鈥渦na de les mesures que preveu aquest fons per a obtindre el pagament 茅s haver presentat el compte general davant la Sindicatura de Comptes i haver rem茅s el pla economicofinancer a l鈥櫭瞨gan de la Generalitat competent en mat猫ria de tutela financera de les entitats locals de la Comunitat Valenciana. L鈥橝juntament de Nules t茅 els condicionats economicofinanciers necessaris gr脿cies a la gesti贸 realitzada en aquests anys鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.