fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules d贸na 900 euros a la fundaci贸 de l’hospital provincial per al projecte “apadrina una perruca”

Nules d贸na 900 euros a la fundaci贸 de l’hospital provincial per al projecte “apadrina una perruca”

L’Ajuntament de Nules en col路laboraci贸 amb l’Associaci贸 de Dones per la Igualtat i el Projecte Rosa contra el C脿ncer de Mama de la localitat s’han sumat al projecte solidari “Apadrina una perruca” de la Fundaci贸 de l’Hospital Provincial amb la donaci贸 de 900 euros.

“Es tracta de la recaptaci贸 que v脿rem obtenir en la cinquena edici贸 de la marxa contra el c脿ncer de mama celebrada a Nules el passat mes d’octubre. 脡s una manera de col路laborar en este projecte social on poden acudir de manera gratu茂ta totes les dones que necessiten una perruca com a conseq眉猫ncia del tractament d’esta malaltia”, assenyala el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

El projecte “Apadrina una perruca” va n脿ixer a iniciativa d’una pacient que a causa del tractament va perdre els cabells i en comprovar els preus de les perruques va decidir organitzar esdeveniments solidaris per a recaptar fons per a comprar perruques i posar-les a disposici贸 de les malaltes oncol貌giques de la prov铆ncia de Castell贸.

Este projecte va comen莽ar al mes de juny de l’any 2015 i des d’este dia la Fundaci贸 Provincial ha donat un total de 150 perruques a pacients amb c脿ncer de la prov铆ncia de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.