fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda aprova els comptes del 2019 de marcat car脿cter social i amb r猫cord d’inversions

Onda aprova els comptes del 2019 de marcat car脿cter social i amb r猫cord d’inversions

El ple d贸na llum verda al pressupost de m茅s de 27 milions d’euros que sentar脿 les bases per al futur de la ciutat i que supera en 400.000 euros el del 2018.

El ple municipal de l’Ajuntament d’Onda ha donat llum verda a la proposta de l’equip de govern per als Pressupostos Municipals per al 2019 amb els vots a favor de PSOE, Comprom铆s, Onda S铆 Se Puede i Esquerra Unida i amb el vot en contra del Partit Popular. Els comptes previstos per al pr貌xim any assoleixen una xifra de m茅s de 27 milions d’euros, la qual cosa suposa un increment de 400.000 euros respecte a les d’este exercici 2018. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, explica que “s贸n uns comptes amb un marcat car脿cter social i que inclouen unes inversions de 4,1 milions d’euros, que suposen una nova xifra de r猫cord en l’煤ltima d猫cada en la nostra localitat, gr脿cies a la col路laboraci贸 d’altres administracions i a la millora de l’economia.

Aix铆 mateix, este pressupost del 2019 sentar脿 les bases del futur d’Onda, ja que contemplen projectes que seran de summa import脿ncia per a la nostra ciutadania i ho van a fer reduint el deute i sense apujar els impostos als ve茂ns i fins i tot eliminant algunes taxes, per貌 augmentant la qualitat de vida dels onders, gr脿cies al fet que l’equip de govern hem gestionat de forma responsable els recursos p煤blics”.

Aix铆 mateix, l’alcalde indica que “igual que en anys anteriors, per a l’elaboraci贸 dels comptes, el departament d’Hisenda, que dirigeix la regidora, Silvia Cerd脿, ha tingut en compte una 脿mplia participaci贸 ciutadana. Hem recaptat informaci贸 de les diferents associacions i col路lectius onders i la pluralitat d’opinions dels diferents grups pol铆tics. I per quart any consecutiu, hem engegat els Pressupostos Participatius que permeten una millora dels fluxes d’opini贸 de la ciutadania”.
Aix铆, si durant el 2018 la ciutat ha executat unes inversions que significaven un augment considerable per als 煤ltims anys, esta xifra, gr脿cies a la gesti贸 de l’equip de govern, es veur脿 depassada en 600.000 euros fins a la citada xifra dels 4,1 milions d’euros i estarem parlant novament d’inversions hist貌riques durant el 2019. “La consecuci贸, gr脿cies al treball que vam fer a l’inici de legislatura amb l’elaboraci贸 de la EDUSI, dels Fons Feder de la Uni贸 Europea, i ajudes com el ARRU, en les quals participa la Generalitat Valenciana i el Ministeri, seran de gran ajuda per a la transformaci贸 de la ciutat i significaran un 42% dels fons d’estos projectes, que s贸n, entre molts altres, el Pla de Millora de Barris, la millora de l’accessibilitat, la remodelaci贸 del carrer Sant Pere, el desdoblament de l’avinguda Montanejos i canalitzaci贸 de la Rasa Sala, l’ampliaci贸 del cementeri, la finalitzaci贸 de la pla莽a Sinagoga i el carrer Borriana gr脿cies als fons del ARRU o el canvi de gespa dels camps de la Cossa i el Ol铆mpic “.

Leave a Reply

Your email address will not be published.