fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda invertir脿 170.000 euros en millores en Monteblanco per a diversificar la seua oferta formativa

Onda invertir脿 170.000 euros en millores en Monteblanco per a diversificar la seua oferta formativa

Les obres s’escometran subvencionades pels Fons Feder gr脿cies a l’Estrat猫gia DUSI que va desenvolupar a principis de legislatura.

L’Ajuntament d’Onda augmentar脿 i diversificar脿 l’oferta per al Centre de Formaci贸 per a l’Ocupaci贸 Monteblanco amb una inversi贸 de 170.000 euros en millores per a poder dur a terme m茅s formaci贸 a les persones en situaci贸 de desocupaci贸. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha manifestat que “esta 茅s una aposta per millorar les xifres de desocupaci贸 en la nostra ciutat. Sabem que no 茅s una compet猫ncia municipal, per貌 seguirem creient en la formaci贸 perqu猫 els onders acudisquen al mercat laboral amb millors opcions. Des de l’inici de legislatura hem portat pol铆tiques encaminades a aconseguir estos objectius i amb una nova inversi贸 al centre de formaci贸 Monteblanco, proporcionarem noves oportunitats a m茅s persones i cercarem que siguen de qualitat”.

Aix铆, estos treballs a l’antic col路legi Monteblanco, que actualment s’utilitza per a desenvolupar activitats formatives de tem脿tiques diverses, tindran com a objectiu augmentar l’aprofitament del centre, ampliant-ho a noves accions per a col路lectius vulnerables, amb l’objecte de promoure la seua inserci贸 social i laboral. Per a a莽貌, es duran a terme treballs en la cuina i en algunes de les aules per a poder homologar-les i accedir a nous cursos dirigits a joves sense ocupaci贸, parats de llarga durada, dones v铆ctimes de viol猫ncia de g猫nere o altres grups en funci贸 de la demanda social. Una de les propostes que es dur脿 a terme dins d’este projecte 茅s la creaci贸 d’un M貌dul d’Agricultura enfocat a impulsar el cooperativisme entre els joves.

Cal recordar que, gr脿cies a l’Estrat猫gia de Desenvolupament Urb脿 Sostenible Integrat que va elaborar l’actual equip de govern, l’actual equip de govern liderat per Huguet ha obtingut Fons Feder de la Uni贸 Europea per a dur a terme 5 milions d’euros en inversions fins a 2020. Aix铆, un dels projectes que es dur脿 a terme amb estos fons ser脿 esta rehabilitaci贸 de Monteblanco “seguint amb les nostres pol铆tiques encaminades al foment de l’ocupaci贸 que enguany 2018 ascendiran a m茅s de 3 milions d’euros en cursos formatius que empraran a m茅s de 200 persones atorgant-los tamb茅 un coneixement que els facilite la cerca d’ocupaci贸. A m茅s, tenim col路laboraci贸 amb les empreses per a con猫ixer quins requisits han de complir els empleats del futur i enfocar aix铆 els cursos que oferim”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.