fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Pressupost d’ocupaci贸 de L’Alcora: Criticat com a oposici贸, aprovat com a govern

Pressupost d’ocupaci贸 de L’Alcora: Criticat com a oposici贸, aprovat com a govern

Merche Mallol, portaveu del PP a l’Alcora i senadora electa, ha reivindicat la voluntat de di脿leg i col路laboraci贸 per part del grup municipal 鈥渜ue des del primer moment ha estat a disponibilitat del tripartit per a poder treballar en la definici贸 de l’expedient econ貌mic del pr貌xim 2016鈥.

El pressupost d’ocupaci贸 al consistori alcor铆 s’ha mantingut per al pr贸xim 2016, tot i qu茅 va ser greument criticat per l’actual govern abans de les eleccions municipals, quan estava a l’oposici贸.

Segons la encara regidora del PP, 鈥渓a decisi贸 de mantenir el pressupost 茅s un aval a la inversi贸 que durant el passat mandat es va contemplar鈥. No obstant a莽貌, ha considerat la regidora, 鈥渆ns trobem en un escenari nou, en el qual la liquiditat de la hisenda local 茅s molt m茅s ofegada que en temps de crisi鈥.

Aix铆 les coses, Mallol ha animat als tres partits que s’han distribu茂t el govern de l’Alcora 鈥渁 incrementar la inversi贸 en mat猫ria d’ocupaci贸鈥. Des del PP 鈥渟om conscients que aquest tipus de reserves econ貌miques s贸n una inversi贸 de futur, ja que permeten donar oportunitats a els qui encara no les han trobat鈥.

Donar ocupaci贸 als ve茂ns que a l’Alcora encara esperen un treball i que 鈥渁fortunadament s’han redu茂t de forma considerable des de 2011鈥. 鈥溍塻 el moment de seguir apostant per aquestes pol铆tiques. Les que permeten generar creixement i les que incentiven el desenvolupament i la inversi贸 a trav茅s de la rebaixa d’impostos i bonificacions fiscals鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.