fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real aprova una modificaci贸 de cr猫dits per valor de 700.000 euros per a garantir nous plans d’ocupaci贸

Vila-real aprova una modificaci贸 de cr猫dits per valor de 700.000 euros per a garantir nous plans d’ocupaci贸

La quantia tamb茅 inclou l’increment salarial de l’1% per als funcionaris, corresponent a l’any 2017, i l’amortitzaci贸 de pr茅stecs bancaris.

L’Ajuntament de Vila-real ha celebrat un nou Ple extraordinari en el qual s’ha aprovat per unanimitat una modificaci贸 de cr猫dits per valor de 700.000 euros aproximadament, que permetr脿 fer front a diverses q眉estions pendents abans d’aprovar els nous comptes del 2018.

En primer lloc, part d’esta quantitat es destinar脿 a les aportacions municipals que l’Ajuntament ha d’aportar als programes de foment d’ocupaci贸 en concepte de salaris i de les quotes de cotitzaci贸 a la Seguretat Social. D’esta manera, es garanteix l’arribada de nous plans d’ocupaci贸, despr茅s d’un any hist貌ric en el qual la ciutat ha gestionat 3,6 milions en esta mat猫ria, que han beneficiat a 400 fam铆lies, gr脿cies a l’ajuda de la Generalitat Valenciana. Aix铆 mateix, una altra part dels 700.000 euros 茅s per a fer front a l’increment de l’1% del salari del personal municipal, que es deu de gener a novembre del passat any i un altre apartat m茅s s’aporta per a l’amortitzaci贸 de pr茅stecs bancaris.

“Tot a莽貌 es realitza amb c脿rrec a altres partides”, tal com afirma la regidora d’Hisenda, Sabina Escrig, qui detalla que els diners ixen de partides com Serveis P煤blics, Economia o Publicitat i Propaganda, entre d’altres.

“Cal tenir en compte que el 69% de la modificaci贸 es destinar脿 a crear ocupaci贸, una de les nostres m脿ximes preocupacions, i seguirem apostant per presentar-nos a totes les ajudes i beques que sorgisquen en esta mat猫ria”, assegura.

Per la seua banda, l’alcalde, Jos茅 Benlloch, destaca que “all貌 que avui aprovem ens permetr脿 tornar a concursar en el projecte Avalem, que en 2017 ha perm猫s que molts ve茂ns tinguen una nova oportunitat laboral, que se sufraguen en la seua major part amb c脿rrec a les arques de la Generalitat”. A m茅s, ha agra茂t als membres de l’oposici贸 “la seua unanimitat a l’hora de donar llum verda a este punt, ja que estem donant eixida a un apartat molt important que havia d’estar aprovat abans que entre en funcionament el pressupost de 2018, garantint estabilitat”, al mateix temps que ha recordeu que “ac铆 no hi ha imprevisi贸, sin贸 una situaci贸 molt dif铆cil que estem travessant”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.