fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real obri una nova borsa de treball per a educadors socials

Vila-real obri una nova borsa de treball per a educadors socials

Els interessats que complisquen els requisits es poden inscriure fins al 12 de desembre.

L’Ajuntament de Vila-real acaba d’obrir una nova borsa de treball espec铆fica per a incorporar educadors socials a la seua plantilla. Aix铆 ho ha donat a con猫ixer el regidor de Serveis Socials, 脕lvaro Escorihuela, despr茅s de publicar-se en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP) l’aprovaci贸 definitiva de les bases, per la qual cosa el termini per a inscriure’s comen莽a este 28 de novembre i finalitza el 12 de desembre.

“Gr脿cies a la creaci贸 d’esta borsa podrem cobrir necessitats actuals i futures relacionades amb l’脿mbit dels menors, ja que en estos moments es necessiten dos persones en el departament i, en el futur, podrien ser-ne m茅s”, explica Escorihuela.

Les bases especifiquen que es tracta d’una borsa d’ocupaci贸 temporal mitjan莽ant nomenament com a personal funcionari inter铆 o personal laboral de durada determinada. Entre els requisits es troben tenir la nacionalitat espanyola, no patir malaltia que incapacite per al treball, tenir complits els 16 anys, no estar inhabilitat o haver sigut separat del servei de qualsevol Administraci贸 p煤blica mitjan莽ant expedient disciplinari i estar en possessi贸 del t铆tol de grau en Educaci贸 Social o diplomatura en Educaci贸 Social o un altre d’equivalent. Tamb茅 s’accepta un t铆tol universitari amb la corresponent habilitaci贸 i s’exigeix l’acreditaci贸 de la col路legiaci贸, que 茅s obligat貌ria. Els aspirants hauran de sotmetre’s a dos proves obligat貌ries i eliminat貌ries: un primer examen consistent a desenvolupar dos temes del temari general i espec铆fic per escrit durant 120 minuts, que despr茅s ser脿 llegit davant el tribunal, i un segon exercici de 90 minuts per a la realitzaci贸 d’un sup貌sit pr脿ctic. L’ordre de prelaci贸 en la formaci贸 de la borsa s’obtindr脿 del resultat de la suma de la puntuaci贸 total obtinguda en finalitzar el proc茅s.

“Qualsevol persona interessada pot accedir a tots els detalls a trav茅s del BOP i al web de l’Ajuntament 鈥搘ww.vila-real.es- i presentar la seua sol路licitud mitjan莽ant el model d’inst脿ncia que se’ls facilitar脿 a les oficines municipals i que podran presentar en el Registre General de l’Ajuntament o mitjan莽ant altres procediments v脿lids”, explica l’edil de Relacions Socials, que anima a presentar-se a la convocat貌ria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.