fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vinar贸s inicia la segona fase dels pressupostos participatius

Vinar贸s inicia la segona fase dels pressupostos participatius

Els ciutadans hauran de votar en aquesta ocasi贸 les propostes que considerin m茅s necess脿ries; tindran de temps fins al 2 de setembre.

Aquest divendres 19 d’agost s’inicia la segona fase del proc茅s d’elaboraci贸 dels pressupostos participatius de 2017, despr茅s que en la primera fase es rebessin unes 130 propostes ciutadanes.

“Ara, i despr茅s d’una primera valoraci贸 que realitzaran els t猫cnics municipals, el segon pas ser脿 la votaci贸 de les propostes restants. Aquest ser脿 el primer filtre, on els vinarossencs podran donar suport fins a un total de cinc propostes”, ha explicat el regidor de Govern Obert, Hugo Romero.

Per a aix貌 haur脿 de termini fins al pr貌xim 2 de setembre i d’aquesta fase seran estudiades per part dels t猫cnics municipals les 30 propostes que tinguin m茅s suport popular.

Posteriorment aquestes seran aportades novament a la ciutadania i en una segona tanda de votacions es triaran les 12 que entraran dins dels pressupostos municipals.

Aquestes votacions es poden fer per la via telem脿tica a trav茅s de la p脿gina web participa.vinaros.es i per a les persones que no disposin d’ordinador amb internet, s’habilitar脿 un a la planta baixa de l’Ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.