fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ajuntament i entitats socials de Borriana unides en el Dia Internacional de la Dona

Ajuntament i entitats socials de Borriana unides en el Dia Internacional de la Dona

El desdejuni de sororitat en Creu Roja, el dinar de l鈥檃ssociaci贸 de ve茂ns del Port o l’autob煤s per a anar a la manifestaci贸 s贸n els actes organitzats per a avui.

Borriana commemora el 8 de mar莽, Dia Internacional de la Dona, amb una s猫rie d’actes que formen part de la programaci贸 d’enguany sota el lema 鈥淟a meta 茅s la igualtat鈥. Les activitats i actes organitzats busquen visibilitzar la situaci贸 de les dones en l’脿mbit esportiu.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha assenyalat: 鈥淐ommemorar aquest dia continua tenint molta import脿ncia i 茅s per aix貌 que a Borriana continuem treballant en aquest sentit i hem preparat un itinerari que persegueix l’objectiu de conscienciar, visibilitzar i fer reflexionar la poblaci贸 sobre la hist貌ria del rol de la dona en la societat, analitzant el passat i aplanant el cam铆 cap a un futur igualitari鈥.

En refer猫ncia a la programaci贸 organitzada per a aquest 8M, la regidora d’Igualtat, Maria Romero, destaca els actes 鈥渄el desdejuni de sororitat en Creu Roja, el dinar de l鈥檃ssociaci贸 de ve茂ns del Port o l’autob煤s que organitza el Consell de la Joventut per a anar a la manifestaci贸鈥. En refer猫ncia a la manifestaci贸 feminista que es realitza aquesta vesprada a les 18.30h a Castell贸, Romero ha posat l’accent en la import脿ncia 鈥減erqu猫 avui els carrers s贸n nostres: Isquem unides!鈥.

Romero tamb茅 ha apuntat: 鈥淎vui, Dia Internacional de la Dona, 茅s un dia de reivindicaci贸 i lluita per a tindre present que, com diu el lema de la nostra campanya, la meta 茅s la Igualtat. Per aquesta meta comuna que far脿 que tinguem una ciutat millor per a tots i totes鈥. 鈥淪obretot per a totes les dones i xiquetes de la ciutat, 茅s un dia per a estar unides i participar activament en els diferents actes que tindran lloc avui鈥, ha afegit l鈥檈dila.

Despr茅s dels actes organitzats per al dia d’avui, la programaci贸 continuar脿 amb m茅s trobades, activitats i actes entre els quals destaca la trobada de dones esportistes que tindr脿 lloc el dijous 9 de mar莽 en el Cercle Fruiter o l’homenatge Premi Dia de la Dona que es realitzar脿 el dissabte 25 de mar莽, amb 3 guardons per a dones i col路lectius vinculats amb la localitat.

Programaci贸 8 de mar莽

10h – 12h

Desdejuni 8M, oferit per Creu Roja – Programa Juntes. Assemblea local de Creu Roja (ronda Panderola, 19).

14h

VII Dinar popular Dia Internacional de la Dona, oferit per l’associaci贸 de ve茂ns del Port de Borriana. Llar fallera (pla莽a l鈥橢stacioneta, 4).

18h

Autob煤s gratu茂t per a anar a la manifestaci贸 del 8M a Castell贸, organitza el Consell Local de la Joventut. Eixida des de la Llar fallera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.