fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora retornarà demà a Santa Quitèria a la seua ermita

Almassora retornarà demà a Santa Quitèria a la seua ermita

La ‘Tornà’ ajornada per la pluja segueix avant malgrat el pronòstic de mal temps.

La imatge de Santa Quitèria tornarà demà a la seua ermita després de l’ajornament, la setmana passada, de la ‘Tornà’ per la pluja. En esta ocasió, el pronòstic meteorològic també anuncia mal temps per a demà, si bé la previsió és retornar a la patrona d’Almassora al seu emplaçament habitual davant la impossibilitat de retardar el dispositiu una setmana més.

Els preparatius per al repartiment d’esmorzar per a 1.200 persones al voltant de l’ermita han començat i, si els ruixats no acompanyen als romers, els participants degustaran carn rostida una vegada arribats a l’ermitori. Els assistents estan convocats a les 9.00 hores en la plaça de l’Església per a traslladar la imatge de Santa Quitèria a coll en el recorregut pel nucli urbà, la rambla de la Vídua i el passeig que porta a la seua ermita.

La reina de les festes, María Portalés, i la seua cort d’honor participaran en este trasllat que habitualment es duu a terme el diumenge posterior per fi de les celebracions patronals de maig. A més de la màxima representant dels festejos, assistiran la corporació municipal i el rector de l’església de la Nativitat, Juan Ángel Tapiador, que ha custodiat la imatge en el temple una setmana més.

La regidora de Festes, Isladis Falcó, confia que en esta ocasió la pluja no afecte a este acte multitudinari amb el qual Almassora dóna per finalitzat el cicle festiu de Santa Quitèria i puga seguir avant amb el programa anunciat. En el dispositiu de demà participaran Policia Local, Guàrdia Civil, sanitaris, un servei d’autobús gratuït que connectarà el nucli urbà amb l’ermita, a més dels cuiners encarregats de servir l’esmorzar i la pirotècnia que dispara els coets al pas de la patrona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.