fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Alumnes del CEIP Jaume I acorden amb l’ajuntament la soluci贸 a la reducci贸 de velocitat

Alumnes del CEIP Jaume I acorden amb l’ajuntament la soluci贸 a la reducci贸 de velocitat

L鈥檃lumnat de sis猫 ha visitat l鈥檃juntament i ha fet diferents peticions a l鈥檃lcalde

Alumnes de sis猫 de prim脿ria del CEIP Jaume I han visitat l鈥橝juntament de Nules per a con猫ixer, entre altres, el funcionament del plenari i les instal路lacions municipals. En aquesta visita escolar els alumnes varen fer diferents peticions a l鈥檃lcalde pel registre d鈥檈ntrada de l鈥檃juntament, entre altres, sol路licitaven mesures per a la reducci贸 de velocitat dels vehicles que circulen per l鈥檃vinguda Jaume I on est脿 ubicat el col路legi; que s鈥檃rreglen els espigons de la platja; a m茅s varen mostrar la seua preocupaci贸 per l鈥檈stat del alumenat p煤blic en alguns llocs de la poblaci贸; i demanaren l鈥檌nstal路laci贸 d鈥檌nfermeries en les escoles.

De les quatre propostes registrades, des de l鈥檃juntament s鈥檋a donat soluci贸 a una i les altres estant en via d鈥檈studi 鈥渄e seguida ens varem ficar a treballar en el tema de l鈥檃lta velocitat dels cotxes davant el col路legi i l鈥橧nspector-cap de la Policia Local va proposar quatre possibles solucions que es varen enviar al director i varen ser tractades i analitzades pels alumnes de sis猫 de prim脿ria, els quals varen elegir una que de seguida es va ficar en marxa. Per tant, hem donat una soluci贸 conjunta al problema plantejat pels xiquets鈥, explica l鈥檃lcalde de Nules, David Garc铆a.

Aix铆, la soluci贸 elegida pels alumnes 茅s que l鈥檕rdenan莽a del col路legi, a les entrades i eixides escolars, tanque amb senyalitzaci贸 de tr脿fic de direcci贸 prohibida el tr脿nsit de l鈥檃vinguda Jaume I, en el tram entre els carrers Rambleta i Betx铆.

Per altra banda, els alumnes de tercer i quart de prim脿ria d鈥檃quest col路legi tamb茅 van fer recentment una visita escolar a l鈥檃juntament i van plantejar les seues preocupacions a l鈥檃lcalde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.