fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Alumnes del CEIP Jaume I acorden amb l’ajuntament la solució a la reducció de velocitat

Alumnes del CEIP Jaume I acorden amb l’ajuntament la solució a la reducció de velocitat

L’alumnat de sisè ha visitat l’ajuntament i ha fet diferents peticions a l’alcalde

Alumnes de sisè de primària del CEIP Jaume I han visitat l’Ajuntament de Nules per a conèixer, entre altres, el funcionament del plenari i les instal·lacions municipals. En aquesta visita escolar els alumnes varen fer diferents peticions a l’alcalde pel registre d’entrada de l’ajuntament, entre altres, sol·licitaven mesures per a la reducció de velocitat dels vehicles que circulen per l’avinguda Jaume I on està ubicat el col·legi; que s’arreglen els espigons de la platja; a més varen mostrar la seua preocupació per l’estat del alumenat públic en alguns llocs de la població; i demanaren l’instal·lació d’infermeries en les escoles.

De les quatre propostes registrades, des de l’ajuntament s’ha donat solució a una i les altres estant en via d’estudi “de seguida ens varem ficar a treballar en el tema de l’alta velocitat dels cotxes davant el col·legi i l’Inspector-cap de la Policia Local va proposar quatre possibles solucions que es varen enviar al director i varen ser tractades i analitzades pels alumnes de sisè de primària, els quals varen elegir una que de seguida es va ficar en marxa. Per tant, hem donat una solució conjunta al problema plantejat pels xiquets”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Així, la solució elegida pels alumnes és que l’ordenança del col·legi, a les entrades i eixides escolars, tanque amb senyalització de tràfic de direcció prohibida el trànsit de l’avinguda Jaume I, en el tram entre els carrers Rambleta i Betxí.

Per altra banda, els alumnes de tercer i quart de primària d’aquest col·legi també van fer recentment una visita escolar a l’ajuntament i van plantejar les seues preocupacions a l’alcalde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.