fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Arranca la Pasqua Taurina i el “II Mesó de la Tapa” a l’Alcora amb una completa programació

Arranca la Pasqua Taurina i el “II Mesó de la Tapa” a l’Alcora amb una completa programació

L’agenda per als dies 21, 22 i 23 d’abril inclou esdeveniments molt diversos, pensats per a un públic ampli: actes taurins, gastronòmics, musicals, infantils, culturals, lúdics…

L’Ajuntament de l’Alcora ha preparat una completa programació per a la Pasqua Taurina, que se celebrarà els dies 21, 22 i 23 d’abril. L’agenda inclou esdeveniments molt diversos, pensats per a un públic ampli: actes taurins, gastronòmics, musicals, infantils, culturals i lúdics.

Cal destacar que per segon any, i després de l’èxit obtingut en la passada edició, es posarà en marxa el “Mesó de la Tapa i la Cervesa”. S’inaugurarà hui divendres, a les 19 hores, a la plaça de l’Ajuntament, on se situen les casetes participants. Estarà obert divendres, dissabte i diumenge, de 12 a 24 hores.

Des de l’equip de govern expliquen que amb aquesta iniciativa es persegueix “potenciar la festivitat de la Pasqua a l’Alcora”, ja que, com destaquen, “contribueix a remarcar les celebracions, complementar l’oferta, atraure visitants, fomentar el consum i, per tant, serveix per a beneficiar als establiments del municipi, que és també un dels objectius”.

Tots els actes taurins es duran a terme en la plaça Sant Roc. S’iniciaran aquesta vesprada, a les 18 hores, amb l’exhibició de vaques de la ramaderia de Machancoses, i continuaran a les 23.30 hores, amb l’embolada de 2 bous de la ramaderia de Germán Vidal.

La carpa musical de la Pasqua Taurina, gestionada enguany pel pub Manhattan, es posarà en marxa a les 00.00 hores, amb una sessió remember a càrrec de Tonet Marzá i Natxo Lahuerta.

Quant a la programació infantil, cal destacar les actuacions de Màxim Òptim (dissabte 22) i Circo de Hilo de Piccolo (diumenge 23). Tots dos espectacles tindran lloc a les 18 hores, a la plaça de l’Ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.