fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim adjudica la barra per a la carpa de festes

Benic脿ssim adjudica la barra per a la carpa de festes

L’espai festiu comptar脿 amb el servei durant la Nit de cap d’any i les festes de Sant Antoni.

L’Ajuntament de Benic脿ssim ja ha adjudicat la barra-bar que s’instal路lar脿 en la carpa de festes en Nit de cap d’any i durant les festes de gener en honor a Sant Antoni que se celebraran del 16 al 26 de gener.

El preu base de licitaci贸 era de 2.000 euros i durant el termini de presentaci贸 de sol路licituds, el consistori va rebre un total de quatre ofertes. Despr茅s de l’estudi de totes les propostes presentades, l’adjudicaci贸 ha recaigut en qui ha realitzat l’oferta m茅s elevada, fixada en 6.010 euros.

Pel que fa a la festa de Nit de cap d’any, la regidoria de Festes ha preparat una vetlada en la carpa que s’instal路lar脿 en la zona del Clot, entre el Pont de Ferro i la pla莽a de bous, i que comptar脿 amb la m煤sica de l’Orquestra Supermagic. L’entrada 茅s gratu茂ta fins a completar aforament i l’horari d’obertura de la barra-bar per a la primera nit del 2020 ser脿 de 00.15 a 5.30 hores.

Quant a les festes de gener, per a les jornades festives dels divendres 17 i 24, i dissabtes 18 i 25, l’horari ser脿 de 10.00 a 5.30 hores, mentre que l’horari de tancament per al dijous 16, Dia de la Coqueta, ser脿 les 4.00 hores, i la resta de dies de festes s’ha establit les 2.00 hores l’hora de tancament de la barra-bar.

El regidor de Festes, Arturo Mart铆, ha comentat que la carpa de festes llogada per l’ajuntament acollir脿 part de les activitats programades per a les festes patronals “en un espai tancat amb el qual des del consistori pretenem minimitzar les mol猫sties als ve茂ns de la zona, a m茅s d’alliberar el poliesportiu municipal d’actes festius i no interrompre l’activitat dels clubs esportius”. L’edil ha recordat a m茅s que la instal路laci贸 d’una carpa de festa “茅s temporal fins que puguem materialitzar el polifuncional” i la seua construcci贸 est脿 prevista durant la present legislatura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.