Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim programa una gran desfilada i música en directe per a Carnestoltes

Benicàssim programa una gran desfilada i música en directe per a Carnestoltes

El dissabte 22 tindrà lloc una cercavila pels principals carrers del nucli urbà i l’actuació de Five Cover Band.

Benicàssim celebrarà el Carnestoltes el dissabte 22 de febrer amb una gran desfilada de disfresses. Com ha avançat el regidor de Festes, Arturo Martí, la cercavila començarà a les 18.00 hores en el Pont de Ferro i discorrerà pel nucli urbà fins a la plaça de les Corts Valencianes. La desfilada comptarà amb la participació de la*Colla Por Un Día, el Gimnàs Beni Sport, el Casal Jove, la reina infantil, Marina Pauner, i la seua cort d’honor, “així com desenes de veïns i veïnes que s’uniran a la desfilada que cada any va sumant més participants en un esdeveniment que ja s’ha consolidat en el programa d’activitats que organitza l’Ajuntament de Benicàssim”, ha afegit Martí.

A més de l’animació que aportaran els participants amb els seus balls i les seues disfresses, des de les carrosses es llançaran més de 300 quilos de confeti i com a colofó per a l’acte festiu, la plaça de les Corts Valencianes acollirà a les 20.00 hores l’actuació de Five Cover Band.

I abans de la gran celebració pel Carnestoltes, l’amfiteatre Pepe Falomir, a la platja Torre Sant Vicent, ha acollit este matí un màster class de botes de rebot en la qual els participants han pogut acudir disfressats i gaudit d’una activitat en la qual s’ha conjugat la diversió amb l’esport.

Leave a Reply

Your email address will not be published.