fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana obre el termini per al lliurament dels cartells anunciadors de les Falles de 2017

Borriana obre el termini per al lliurament dels cartells anunciadors de les Falles de 2017

La regidoria de Festes mant茅 la dotaci贸 de 300 euros per al cartell guanyador, que podr脿 presentar-se a l’Ajuntament fins al proper 21 d’octubre.

Malgrat que encara falten una mica m茅s de cinc mesos per a la celebraci贸 de les Falles 2017 a Borriana, la regidoria de Festes de l’Ajuntament ja treballa en algunes facetes pr猫vies d’organitzaci贸 i coordinaci贸. A l’espera de les presentacions i exaltacions oficials de les noves Reines Falleres per al proper any, un dels primers tr脿mits a complir 茅s l’elecci贸 del cartell anunciador de les properes festes josefines. Aix铆, la regidoria de Festes ha obert aquesta setmana el termini de presentaci贸 de les obres que opten a aconseguir ser la imatge que difondr脿 i far脿 arribar l’anunci de les Falles de Borriana al m贸n.

Segons ha detallat l’edil responsable de l’脿rea de Festes a la ciutat, Llu茂sa Monferrer, 鈥渕antenim la dotaci贸 del primer premi en 300 euros, i esperem que tots aquells dissenyadors o artistes que com nosaltres creuen que les Falles s贸n una de les festes m茅s acolorides i amb una est猫tica m茅s marcada, s’animen a fer-nos arribar les seves obres i comptem, com sol ser habitual, amb grans cartells que posen dif铆cil l’elecci贸 al jurat鈥.

Tal com es pot comprovar a les bases del concurs que poden consultar-se en el tauler d’anuncis de l’apartat de la Seu Electr貌nica de la web municipal, qualsevol persona major de setze anys podr脿 presentar la seva obra amb l’煤nic requisit indispensable d’introduir la llegenda 鈥淔alles de Sant Josep 2017. Borriana鈥. Quant a la tem脿tica del disseny, l’autor podr脿 escollir lliurement, encara que haur脿 d’estar relacionada amb les festes de les Falles. El jurat tindr脿 en compte aspectes com l’originalitat, l’impacte visual, l’efic脿cia anunciadora i informativa, la qualitat gr脿fica o les condicions de reproducci贸 i edici贸. Com ja 茅s habitual en aquest tipus de concursos, els cartells hauran de ser in猫dits i originals i hauran de presentar-se en forma vertical, muntats sobre un suport r铆gid i en una grand脿ria de 45×65 cm sense marges.

El termini de lliurament finalitzar脿 divendres 21 d’octubre a les 14:00 hores. Fins a aquest dia, els treballs es poden presentar en el departament de Participaci贸 Ciutadana de la segona planta de l’Ajuntament en horari de 09:00 a 14:00 hores. Els participants hauran d’aportar en sobre tancat el nom i els cognoms, el domicili, la localitat, un tel猫fon de contacte, fotoc貌pia del DNI o passaport, i un curr铆culum si es tingu茅s. En l’exterior del sobre tan sols s’indicar脿 el lema del cartell, sense cap altre text o contrasenya. Una vegada reunit el jurat i presa la decisi贸 del cartell guanyador, s’anunciar脿 tant en el tauler d’anuncis municipal com a la web. Des de la regidoria de Festes, Llu茂sa Monferrer ha volgut 鈥渇er una crida a totes aquelles persones amb inquietuds art铆stiques perqu猫 plasmen la seva visi贸 de les Falles en un cartell que es convertir脿 en la imatge de les nostres properes celebracions. Coneixent la pot猫ncia est猫tica i visual d’unes celebracions com les Falles, esperem que tamb茅 el cartell anunciador responga a la capacitat i expressi贸 art铆stica de les persones participants鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.