fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana se suma a la campanya de voluntariat ambiental ‘Mans al riu’

Borriana se suma a la campanya de voluntariat ambiental ‘Mans al riu’

Les persones que vulguen unir-se a esta activitat hauran d’acudir el diumenge 29 de setembre, a les 10h, a la Torre del Mar, des d’on s’accedir脿 a la zona d’actuaci贸.

El regidor de Sostenibilitat mediambiental, Bruno Arnandis, ha anunciat que l’Ajuntament se sumar脿 a la hist貌rica campanya de voluntariat ambiental ‘Mans al riu’ de la Fundaci贸 Limna, entitat sense 脿nim de lucre enfocada a la restauraci贸 d’ecosistemes mitjan莽ant la participaci贸 ciutadana.

Es tracta, ha explicat, d’una jornada de neteja de rius que s’organitza alhora en diversos municipis i que pret茅n visibilitzar “l’estat dels nostres ecosistemes i fer una gesti贸 responsable dels nostres residus”.

Per aix貌, Arnandis ha animat la ciutadania del municipi a “sumar-se a l’acci贸” i col路laborar en “la conservaci贸 i millora dels nostres ecosistemes del riu” i tamb茅 a “frenar, en la mesura del possible, les pr脿ctiques que el degraden”.

Amb la intenci贸 de col路laborar en la resoluci贸 del problema dels residus degradants en els rius, durant el transcurs de la jornada els monitors informen les persones participants sobre la destinaci贸 que correspon a cada residu i, tamb茅, es donen detalls de la recollida municipal.

Totes les persones que vulguen unir-se a esta activitat, “compromesa i solid脿ria amb el medi ambient”, ha aclarit el regidor, hauran d’acudir el diumenge 29 de setembre, a les 10h, a la Torre del Mar, des d’on s’accedir脿 a la zona d’actuaci贸.

L’organitzaci贸, amb el prop貌sit de proveir tot el material necessari, prega inscripci贸 pr猫via per mail (participa@limne.org) o tel猫fon (654 076 533).

Esta campanya, que se celebra una vegada a l’any, complix en 2019 la seua desena edici贸 i, seguint l’esperit d’anys anteriors, pret茅n crear consci猫ncia en la ciutadania sobre la necessitat d’atendre l’estat dels nostres rius i frenar, en la mesura que siga possible, les pr脿ctiques que els degraden.
Des de Limne assenyalen que cada any s’arreplega dels rius desenes de neveres, pneum脿tics, bombones de gas, mobles o altres trastos que no s’haurien de trobar en els espais naturals, gr脿cies al patrocini de Global Omnium i Ecovidrio i a la col路laboraci贸 dels ajuntaments que s’han sumat a esta hist貌rica campanya de voluntariat ambiental.

Leave a Reply

Your email address will not be published.