Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Compte enrere per a les festes del Grup Fátima a Almassora

Compte enrere per a les festes del Grup Fátima a Almassora

Els festejos es desenvoluparan del 22 al 26 de juny.

Almassora.- El barri Fàtima recuperarà aquest dimecres 22 les seues tradicionals festes de juny. La comissió ha preparat un extens programa que s’estendrà fins a la jornada del dia 26 amb un marcat caràcter taurí. L’Ajuntament d’Almassora col·labora amb l’organització de les celebracions.

Les festes començaran el dimecres amb una missa solemne en honor a la Verge de Fàtima en el local de l’associació de veïns (19.00 hores). A continuació hi haurà cercavila, acompanyat amb la xaranga Banana-boom, i sopar de “pa i porta” amenitzada pel duo Coktel. Un dia més tard tindrà lloc l’inici del cicle taurí, amb un tancament infantil (18.00 h), a més del bou embolat (23.00 h). Completaran la jornada un parc infantil (11.00 h), la inauguració de la fonda del vi (13.30 h) i berenar i ball per als majors (20.00 h), entre uns altres.

L’exhibició de bestiar boví al migdia i a la vesprada marcarà la jornada del divendres 24, que començarà a les 9.30 hores amb la “despertà” i el començament d’emissora. El programa del dia inclou també torneig de futbol infantil (11.00 h), fonda del vi (14.00 h), un espectacle de varietats a càrrec de Jaimito Borromeo (23.00 h) i l’actuació de Cosetes Bones.

Les festes del barri es mantindran durant el cap de setmana. El dissabte 15 començarà amb la “despertà” a càrrec de Tambors de Passió. A continuació se celebrarà un esmorzar popular en el local de festes. La final de futbol infantil (11.30 h), l’exhibició de bestiar boví (12.00) i la fonda del vi (14.00) coparan la primera part del dia. L’activitat continuarà amb animació cantajuegos infantil amb berenar per als xiquets (16.00), desencaixonada i exhibició d’un bou de Aldeanueva de la penya Aficionats al Bou Fátima (17.00) i bou embolat seguit de disc-mòbil.

Les festes finalitzaran el diumenge amb la “despertà” a càrrec dels tambors del Crist de Medinaceli, jocs i tancament infantil i dues noves exhibicions de bestiar boví. Diables de Castelló protagonitzarà el tancament de la programació amb un “correfocs” previst per a les 22 hores.


Sant Joan a Almassora

D’altra banda, l’Ajuntament celebrarà dissabte que ve 25 el tradicional “pa i porta” de Sant Joan en la platja d’Almassora. El sopar tindrà lloc a les 21.30 hores en l’esplanada on se celebra el mercat ambulant. A continuació, els alumnes de l’acadèmia de ball Bougi’s oferiran una exhibició als assistents. La nit conclourà amb una discoteca mòbil.

La inscripció, que és gratuïta, continua oberta en el punt d’informació de la planta baixa de l’Ajuntament. A més, la plaça Botànic Calduch albergarà el “porrat” popular i la crema de la foguera a partir de les 23 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.