fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Casal Jove torna a organitzar una jornada oberta d’activitats per a tots els xiquets i xiquetes de Borriana

El Casal Jove torna a organitzar una jornada oberta d’activitats per a tots els xiquets i xiquetes de Borriana

L’alumnat del Curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure, s’encarrega de dissenyar, organitzar i portar endavant les activitats que tindran lloc el divendres en la Pla莽a Quarts de Calatrava.

Un any m茅s, el Casal Jove de Borriana i el seu curs per a Monitors d’activitats de temps lliure organitzen una jornada d’oci i entreteniment oberta a tots els xiquets i xiquetes de Borriana. Tal com ha assenyalat la regidora de l’脿rea de Joventut, Llu茂sa Monferrer, 芦hi ha un doble objectiu en l’organitzaci贸 de la jornada d’activitats d’oci, ja que d’una banda sumem a la programaci贸 infantil un dia m茅s d’oci i entreteniment, i per una altra suposa la millor forma que l’alumnat del Curs de Monitors pose en pr脿ctica tot el que ha anat aprenent durant el desenvolupament del curs禄.

La cita tindr脿 lloc este pr貌xim divendres 28 de juliol en la Pla莽a Quarts de Calatrava on el passat any ja va tenir lloc la jornada d’activitats, 芦ja que vam poder comprovar com l’espai 茅s bastant idoni per al desenvolupament de les diferents activitats i, per aix貌, s’ha decidit repetir i aix铆 aprofitar les bones condicions del lloc禄, com s’ha explicat des del mateix Casal Jove. Dins del detall de les diferents activitats, els futurs monitors de temps lliure han dissenyat diversos tallers i jocs que van des de la globofl猫xia a un taller art铆stic, passant per 芦posar un pintacares en la teua vida禄 i podent completar el Circuit de Jocs que durant pr脿cticament dues hores estar脿 habilitat.

A m茅s, la jornada es tancar脿 amb un ball col路lectiu que 芦esperem que signifique el millor colof贸 a una nova jornada d’entreteniment i animaci贸 que comen莽ar脿 a les cinc i mitja de la vesprada per a evitar les elevades temperatures de les hores centrals del dia, i que a m茅s 茅s totalment gratu茂t i sense haver de realitzar cap inscripci贸 pr猫via, per la qual cosa esperem que la participaci贸 siga tan bona com la del passat any禄, tal com ha assenyalat la regidora Llu茂sa Monferrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.