fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El festival Test de Vila-real obri les portes d鈥橢l Convent per a potenciar el treball de joves creadors contemporanis

El festival Test de Vila-real obri les portes d鈥橢l Convent per a potenciar el treball de joves creadors contemporanis

Artistes de diferents disciplines com Carlos Aguilera, Agust铆n Serisuelo, Sergio Luna i Louis Lambert / 3TTMAN participen en la iniciativa, que est脿 oberta al p煤blic des d’avui i fins al pr貌xim 2 de juliol a l’Espai d’Art

La mostra d’art i creativitat Test compleix cinc edicions impulsant el treball de joves artistes contemporanis que, des d’avui i fins al pr貌xim 2 de juliol, exposen les seues obres a El Convent, Espai d鈥橝rt. El regidor de Cultura, Eduardo P茅rez, i el director del festival, Pasqual Arnal, han inaugurat avui la cita, l鈥檕bjectiu de la qual 茅s 鈥渄onar suport al talent jove i promocionar l’art i la cultura鈥, afirma P茅rez. 鈥淰olem reivindicar el que significa per als joves artistes que se’ls oferisca una oportunitat per a dinamitzar la seua activitat i potenciar la creativitat鈥, assenyala.

La mostra col路lectiva compta enguany amb artistes de la talla de Carlos Aguilera, que exposa el seu treball fotogr脿fic titulat La General; l’escultor Agust铆n Serisuelo, amb la seua obra Statement, i el pintor Sergio Luna, amb 脌lbum. A ells s’uneix l’artista urb脿 Louis Lambert, conegut com 3TTMAN, que realitzar脿 una intervenci贸 en un espai p煤blic.

鈥淧arlem d’interessants propostes pl脿stiques que el gran p煤blic pot gaudir durant dos mesos鈥, explica P茅rez, qui assegura que 鈥淭EST 茅s una cita ineludible per als amants de l’art i una important plataforma per als artistes, el treball dels quals tamb茅 ser脿 editat en un cat脿leg que serveix com a eina dinamitzadora i promotora de la seua obra鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.