fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El jove talent de Quartet Gerhard obre el Cicle de Concerts de Música Clàssica de Peníscola

El jove talent de Quartet Gerhard obre el Cicle de Concerts de Música Clàssica de Peníscola

El Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola va obrir la seua XXXVI edició amb la presència d’una de les formacions més prometedores del panorama nacional en el seu terreny.

Quartet Gerhard va causar una gran impressió entre el públic del saló gòtic amb un repertori basat en la interpretació de peces de Schubert i Eduard Toldrà. Lluís Castan Cochs, en el primer violí; Judit Bardolet Vilaró, en el segon violí; Miquel Jordà Saún a la viola; i Jesús Miralles Roger al violoncel van demostrar el seu saber fer en un grup que des de la seua fundació compta en el seu haver amb nombrosos premis nacionals i internacionals, i la participació en projectes musicals localitzats a Espanya, Suïssa, Àustria, Alemanya o França. En l’actualitat, són artistes residents en el Palau de la Música de Barcelona.

El quartet va fer gala del seu respecte al so i la seua exquisida sensibilitat per la música, que unit al seu treball i preparació al llarg de la seua carrera els ha fet valedors de l’etiqueta com una de les formacions europees amb major projecció, llaurada durant els seus deu anys de trajectòria.
La sala del concert va estar adaptada a les condicions sanitàries vigents, i el públic va respectar escrupolosament les normes de distància entre localitats i l’ús de mascareta, per a fer compatible la música i les prevencions pròpies d’aquests mesos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.