fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El mercat extraordinari del Passeig Marítim de Sagunt s’inaugura este dijous

El mercat extraordinari del Passeig Marítim de Sagunt s’inaugura este dijous

Albergarà un total de 20 punts de venda, i estarà obert des del 14 fins al 18 d’abril, i des del 27 d’abril fins a l’1 de maig.

Un any més s’instal·larà el mercat extraordinari artesanal de Setmana Santa i Pasqua, vinculat a esta festa nacional i que tant d’arrelament té en el nostre municipi. El mercat se situarà en el Passeig Marítim de Port de Sagunt, en la zona compresa entre la plaça de la Concòrdia i la unió amb l’avinguda Mediterrani, i albergarà un total de 20 punts de venda de 4×2 m, amb una estètica homogènia (enguany són 12 llocs, ja que s’han quedat vacants la resta de llocs).

Igual que en anys anteriors, la gestió del mateix serà duta a terme pel departament de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Sagunt, el qual ha sol·licitat a la Demarcació de Costas de la Comunitat Valenciana la pròrroga de la corresponent autorització concedida en data 28/03/2022 per a la ubicació, en la zona indicada, d’instal·lacions de temporada.

El mercat extraordinari tindrà una duració de 8 dies (Dijous Sant 14 d’abril fins a Dilluns de Pasqua 18 d’abril, tots dos inclusivament, i des del divendres 27 d’abril fins al diumenge 1 de maig de 2022, tots dos inclusivament) i amb un horari concentrat en la franja horària que va des de les d’11.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00. En el mateix es pot vendre una gran varietat de productes, entre els quals cal destacar els següents: bijuteria, productes d’artesania, plata, acer, cuir, bronze, pedres semiprecioses, complements, articles de regal, marroquineria, articles i joguets de fusta, nines de tela, coixins i similars. La venda de radis, joguets de fabricació industrial i ulleres no homologades per la CE està prohibida.

A causa de la situació actual de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, el mercat complirà amb les mesures de seguretat i higiene que siguen decretades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Comunitat Valenciana.

A més per al bon desenvolupament i funcionament d’este mercat, es disposarà del suport del personal conserge/placer de l’Ajuntament de Sagunt les funcions del qual seran la supervisió i control del compliment de les normes per als venedors, així com el control i compliment de les mesures de seguretat i higiene enfront de la Covid-19.

La regidora de Comerç i Mercats, Ana María Quesada, ha manifestat que «davant la nova situació de la pandèmia a la Comunitat Valenciana, un any més l’Equip de Govern i especialment la regidoria de Comerç de l’Ajuntament vol posar en marxa este mercat amb la finalitat de proporcionar llocs de treball a les persones que exercixen esta activitat, i d’esta manera que puguen augmentar els seus ingressos en estes dates a causa de l’augment del turisme que esperem en el nostre municipi per tal festivitat».

Leave a Reply

Your email address will not be published.