fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El mercat extraordinari del Passeig Mar铆tim de Sagunt s’inaugura este dijous

El mercat extraordinari del Passeig Mar铆tim de Sagunt s’inaugura este dijous

Albergar脿 un total de 20 punts de venda, i estar脿 obert des del 14 fins al 18 d’abril, i des del 27 d’abril fins a l’1 de maig.

Un any m茅s s’instal路lar脿 el mercat extraordinari artesanal de Setmana Santa i Pasqua, vinculat a esta festa nacional i que tant d’arrelament t茅 en el nostre municipi. El mercat se situar脿 en el Passeig Mar铆tim de Port de Sagunt, en la zona compresa entre la pla莽a de la Conc貌rdia i la uni贸 amb l’avinguda Mediterrani, i albergar脿 un total de 20 punts de venda de 4×2 m, amb una est猫tica homog猫nia (enguany s贸n 12 llocs, ja que s’han quedat vacants la resta de llocs).

Igual que en anys anteriors, la gesti贸 del mateix ser脿 duta a terme pel departament de Comer莽 i Mercats de l’Ajuntament de Sagunt, el qual ha sol路licitat a la Demarcaci贸 de Costas de la Comunitat Valenciana la pr貌rroga de la corresponent autoritzaci贸 concedida en data 28/03/2022 per a la ubicaci贸, en la zona indicada, d’instal路lacions de temporada.

El mercat extraordinari tindr脿 una duraci贸 de 8 dies (Dijous Sant 14 d’abril fins a Dilluns de Pasqua 18 d’abril, tots dos inclusivament, i des del divendres 27 d’abril fins al diumenge 1 de maig de 2022, tots dos inclusivament) i amb un horari concentrat en la franja hor脿ria que va des de les d’11.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00. En el mateix es pot vendre una gran varietat de productes, entre els quals cal destacar els seg眉ents: bijuteria, productes d’artesania, plata, acer, cuir, bronze, pedres semiprecioses, complements, articles de regal, marroquineria, articles i joguets de fusta, nines de tela, coixins i similars. La venda de radis, joguets de fabricaci贸 industrial i ulleres no homologades per la CE est脿 prohibida.

A causa de la situaci贸 actual de crisi sanit脿ria ocasionada per la Covid-19, el mercat complir脿 amb les mesures de seguretat i higiene que siguen decretades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica de la Comunitat Valenciana.

A m茅s per al bon desenvolupament i funcionament d’este mercat, es disposar脿 del suport del personal conserge/placer de l’Ajuntament de Sagunt les funcions del qual seran la supervisi贸 i control del compliment de les normes per als venedors, aix铆 com el control i compliment de les mesures de seguretat i higiene enfront de la Covid-19.

La regidora de Comer莽 i Mercats, Ana Mar铆a Quesada, ha manifestat que 芦davant la nova situaci贸 de la pand猫mia a la Comunitat Valenciana, un any m茅s l’Equip de Govern i especialment la regidoria de Comer莽 de l’Ajuntament vol posar en marxa este mercat amb la finalitat de proporcionar llocs de treball a les persones que exercixen esta activitat, i d’esta manera que puguen augmentar els seus ingressos en estes dates a causa de l’augment del turisme que esperem en el nostre municipi per tal festivitat禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.