fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Teatre de L’Home Dibuixat representarà “Sabates Noves” en l’Espai d’Oci d’Alcalà el pròxim 12 d’octubre

El Teatre de L’Home Dibuixat representarà “Sabates Noves” en l’Espai d’Oci d’Alcalà el pròxim 12 d’octubre

L’obra de Tian Gombau ha obtingut el premi MAX 2020 al millor espectacle per a nens i nenes i públic familiar.

La companyia El Teatre de L’Home Dibuixat de Tian Gombau representarà l’obra “Sabates Noves” en el Espai d’Oci d’Alcalà de Xivert, dimecres que ve 12 d’octubre, a les 18.00h. L’entrada serà lliure fins a completar aforament i la representació forma part del Circuit Cultural Provincial, per la qual cosa l’actuació s’ha finançat en un 60% per la Diputació de Castelló i 40% per part de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre.

“Sabates Noves” és una obra basada en el teatre d’objectes, recomanada per a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys i públic familiar, que parla, des d’un punt de vista poètic, del procés del creixement humà i el que comporta. L’obra, que ha girat per diversos llocs del món, ha obtingut nombrosos reconeixements com el premi MAX 2020 al millor espectacle per a xiquets i xiquetes i públic familiar, premi del públic professional en el Int. Puppet Theatre Festival de Oms en 2019 o el premi a la millor escenografia en la Fira de Teatre de Titelles de Lleida 2019.

La regidora de Cultura, María Agut, recalcava que “és una gran oportunitat poder vore en el nostre municipi una obra tan reconeguda, creació de l’artista Tián Gombau, i que tots els nostres xiquets i xiquetes i famílies puguen gaudir-la” i recordava que “ens adherim al Circuit Cultural Provincial amb l’objectiu d’accedir a obres i espectacles per a continuar dinamitzant la nostra vida cultural a nivell local”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.