fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els Reis Mags d’Orient arribaran a Nules en tren

Els Reis Mags d’Orient arribaran a Nules en tren

La cavalcada de Reis contarà este any amb moltes novetats.

L’Ajuntament de Nules ha presentat hui les principals novetats que inclou la cavalcada de Reis d’enguany assenyalant com a la més destacada l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Nules amb tren.

A més, també participen per primera vegada membres de l’associació ESTEM, el gegant de Nules anomenat Gilabert juntament amb els cabuts a càrrec de l’Associació Cultural la Corretjola, i la Banda Jove de l’Associació Artística de Nules, “després de molts anys la banda torna a formar part de la cavalcada de Reis de la nostra població”, matisa la regidora de Tradicions, Susana Tusón.

Per altra banda, hi participen també com cada any l’alumnat de quart de primària dels col·legis de Nules, els xiquets i les xiquetes de la parròquia de sant Bartomeu i sant Jaume amb l’escenificació del Betlem i hi col·laboren comerços i empreses locals.

No obstant això, des de Monitors, empresa adjudicatària encarregada de l’organització de la cavalcada, s’assenyala que “l’animació serà molt vistosa i plena de sorpreses al voltant de la figura d’Aladdin principalment. La cavalcada contarà amb cinc espectaculars carrosses, també hi haurà a la plaça una il·luminació especial a càrrec d’una empresa de Nules. Tot per a fomentar aquest acte amb tanta tradició a Nules”, comenta José Adsuara, en representació de l’empresa Monitors.

Així doncs, els Reis Mags d’Orient arribaran a l’estació de Nules el dia 5 de gener a les 17.30 hores per a participar en la cavalcada que començarà a les 18.30 hores pel recorregut tradicional amb començament a l’avinguda de la Constitució i finalització a la plaça Major.

Els dies 2, 3 i 4 de gener en horari d’11 a 13.30 i de 17.30 a 19.30 hores tindrà lloc a la plaça Major la Fira de Reis amb activitats i atraccions per als més menuts. Divendres 3 i dissabte 4 de gener el patge reial estarà a Nules i a Mascarell per a rebre les cartes dels xiquets i les xiquetes d’estes localitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.