fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els restaurants Mar Blava i P脿damo guanyen el Concurs dels Pinxos de la Carxofa a Benicarl贸

Els restaurants Mar Blava i P脿damo guanyen el Concurs dels Pinxos de la Carxofa a Benicarl贸

Els establiments Mar Blava, Montaditos Can Bolo i San Rafael han sigut els tres primers en la modalitat de pinxo d’autor, mentre que Padamo, Casa Golo i Delorean han guanyat en la categoria de cuina tradicional.

La dotzena edici贸 del Concurs de Pinxos de la Carxofa ha reconegut, una vegada m茅s, el treball dels bars, restaurants i cafeteries que participen en les Jornades del Pinxo, que van comen莽ar el passat divendres i s’allargaran encara fins al 29 de gener, amb una participaci贸 de 28 establiments.

Enguany, com ja es va fer en l’anterior edici贸, s’ha apostat per un concurs professional, amb un jurat de luxe format per 5 xefs amb Estrella Michelin: Vicent Guimer脿, del restaurant L’Antic Mol铆 d’Ulldecona; Miguel Barrera, del restaurant Cal Parad铆s, de la Vall d’Alba; Emanuel Carlucci i Alejandra Herrador, del restaurant Atalaya d’Alcossebre; i Mar铆a Jos茅 Mart铆nez, del restaurant El Lienzo de Val猫ncia. Els cinc amb una traject貌ria espectacular, han estat els encarregats d’escollir els millors pinxos d’aquesta edici贸.

Pel que fa a la modalitat de pinxos d’autor, el guanyador ha estat Mar Blava, amb Carlos Miralles Vericat al capdavant, un dels habituals d’aquest palmar茅s. El jove xef ha guanyat amb el pinxo 芦La carxofa, la medul路la d’un poble禄, un tartar de carxofa sobre moll de l’os a la brasa, rovell d’ou curat amb soja, pebre espelette i mostassa de carxofa.

Montaditos Can Bolo i San Rafael han estat el segon i tercer classificat en la categoria pinxos d’autor.

Pel que fa a la modalitat de pinxo tradicional, el guanyador ha estat el P脿damo amb el pinxo 芦Arrels, sabor i tradici贸禄, una elaboraci贸 de coca cruixent amb carxofa confitada, cua de bou i salsa romesco, un guisat marca de la casa obra de les cuineres Neus Duran i Paula Gilabert.

El segon premi i tercer premis han estat per a Casa Golo i Delorean.

L’acte, celebrat al Magatzem de la Mar, ha comptat amb la pres猫ncia de l’alcaldessa, Xaro Miralles, les regidores de Turisme, Isabel Cardona, i d’Agricultura, Inma D铆az, i representants de l’associaci贸 Restauraci贸 Benicarl贸 i del Consell Regulador de la DO Carxofa de Benicarl贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.