fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Es cancel路la el SanSan Festival

Es cancel路la el SanSan Festival

El festival anuncia que reintegrar脿 les entrades als assistents que havien adquirit els abonaments en els pr貌xims dies.

La Junta Local de Seguretat s’ha reunit de manera extraordin脿ria esta vesprada en el recinte de festivals de Benic脿ssim davant l’alerta de fortes pluges i extremes r脿fegues de vent. Les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i Policia Local, a m茅s dels serveis d’Emerg猫ncies i les autoritats civils, ajuntament i subdelegaci贸 del Govern, de manera un脿nime han determinat la cancel路laci贸 del Sansan festival a causa de les nefastes condicions meteorol貌giques i en protecci贸 a la seguretat d’assistents, treballadors i artistes.

L’ajuntament ha lamentat esta situaci贸, per貌 la decisi贸 no podia ser una altra. La seguretat de les persones, la integritat dels treballadors, artistes i la gent que anava a estar present en el Sansan Festival est脿 per damunt de tot i 茅s la nostra responsabilitat garantir que no pateixen cap mal. L’organitzaci贸 ha acceptat i subscrit la decisi贸 i ha iniciat el procediment per a donar a con茅ixer al p煤blic la cancel路laci贸 del festival i tot el que esta decisi贸 comporta.

Aix铆 mateix, l’organitzaci贸 s’ha comprom茅s a procedir a la devoluci贸 de les entrades als usuaris que havien adquirit pr猫viament els seus abonaments.
Per part seua, l’ajuntament posar脿 a la disposici贸 de l’organitzaci贸 del festival quants mitjans siguen necessaris per a albergar, si aix铆 es requereix, als acampadors que es trobaven allotjats en el recinte de Vilacamp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.