fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Festa nadalenca en la Bosca per a dinamitzar el ve茂nat de la m脿 de Fisat i l’Ajuntament de Borriana

Festa nadalenca en la Bosca per a dinamitzar el ve茂nat de la m脿 de Fisat i l’Ajuntament de Borriana

Celebrada ahir de vesprada, va comptar amb una assist猫ncia al voltant de tres-centes persones.

L鈥橝juntament de Borriana i la Fundaci贸 Iniciativa Solid脿ria 脕ngel Tom谩s s’han unit per a organitzar, per tercer any consecutiu, una festa nadalenca al barri de la Bosca i celebrar d’aquesta manera una trobada ve茂nal amb l’arribada de Nadal. Una activitat que ha comptat, a m茅s, amb la col路laboraci贸 d’altres entitats municipals d’acci贸 en la zona.

Enguany, l’escenari triat ha sigut la pla莽a Francisco Tom谩s i Valiente que ha reunit prop de 300 persones i ha sigut, sens dubte, un bon punt de trobada entre ve茂nat i entitats col路laboradores com ara Creu Roja, el Consell Local de la Joventut, Falla la Bosca, CEIP Roca i Alcaide, la Federaci贸 de Comer莽, l’Agrupament Escorta Borriana, el Centre Juvenil Salesi脿 Porta Oberta i el Servei de Mediaci贸 Comunit脿ria de la GVA que gestiona la Factoria.

L’activitat, que ha comptat amb un berenar popular, ha resultat un 猫xit gr脿cies a les diferents activitats preparades gratu茂tes i obertes a la poblaci贸. La Factoria, Creu Roja i Fisat han oferit una s猫rie de tallers de manualitats nadalenques i, per part seua, els joves de FISAT, CJPO i AEB han oferit jocs i activitats infantojuvenils.

La Federaci贸 de Comer莽, per la seua part, ha col路laborat aportant elements per a la decoraci贸 de la pla莽a i l’alumnat del CEIP Roca i Alcaide ha aportat el seu gra d鈥檃rena animant al p煤blic amb can莽ons de Nadal.

La festa celebrada ahir de vesprada va comptar amb la pres猫ncia de la regidora d’Inclusi贸, Maria Romero, i d鈥檃ltres representants municipals, i 茅s en paraules de la regidora, 鈥渟ens dubte, una manera de materialitzar la dinamitzaci贸 ve茂nal, un dels objectius que ens plantegem amb el Pla d’Acci贸 per a Regeneraci贸 social i urbana del barri de la Bosca鈥.

Romero ha destacat, a m茅s, 鈥渓a bona col路laboraci贸 entre entitats socials i administraci贸 per a dur a terme iniciatives que promoguen la conviv猫ncia ve茂nal i la inclusi贸鈥. Accions que, segons ha assegurat, 鈥渃ontinuaran gr脿cies al projecte de dinamitzaci贸 del Pla d’Acci贸 Social del barri que ha licitat el municipi i que veur脿 la llum el trimestre que ve amb l’inici de les obres en la pla莽a sense nom.

De fet, aprofitant la cita de la festa nadalenca, s’han millorat ja les llumin脿ries de la pla莽a, una millora que es trobava pendent d’executar.

Les diferents representants municipals van agrair la iniciativa de l’entitat social FISAT, amb una forta pres猫ncia en el municipi quant a projectes socials, que compta amb el pis Don Bosco en el mateix barri, i ha sigut l’encarregada de coordinar a tots els agents socials que han participat en la cita.

En definitiva, la trobada ha resultat un 猫xit en qu猫 s’han implicat tant el ve茂nat com les entitats socials i diferents departaments municipals i que, que segur que queda ja instal路lada en l’agenda nadalenca municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.