fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Fira Mercat Gandia ajorna les fires de la Reforma i de l’Outlet Faller

Fira Mercat Gandia ajorna les fires de la Reforma i de l’Outlet Faller

Tot i que no hi cap directriu de les administracions superiors que recomane la suspensió de la Fira de la Reforma i la Rehabilitació de l’Habitatge (del 13 al 15 de març), els expositors han demanat l’ajornament davant els temors de poca afluència de visitants.

El departament de Polítiques Econòmiques i Comerç dóna per tancada la segona edició de Fira Mercat Gandia després de prendre la decisió d’ajornar les dues fires pendents, per diferents raons:

A petició dels expositors, els quals han mostrat la seua preocupació que l’amenaça del coronavirus repercutisca negativament en l’afluència de visitants prevista. Tot i això, cal recordar que, de moment, no hi ha cap directriu d’administracions superiors que recomane o prohibisca la celebració de la fira. Es buscarà una nova data en futures programacions de Fira Mercat Gandia.

D’altra banda, l’ajornament de les Falles anunciat ahir ha comportat la decisió de post-posar també la celebració de la Fira de l’Outlet Faller, prevista del 20 al 22 de març, immediatament després de les festes. Per esta raó, s’esperarà a l’anunci de la nova data per a les Falles per a prendre una decisió sobre la mostra.

Finalment, des del departament de Polítiques Econòmiques i Comerç s’està enllestint ja la programació de la tercera edició de Fira Mercat Gandia, prevista per a després de Setmana Santa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.