fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Fira Mercat Gandia ajorna les fires de la Reforma i de l’Outlet Faller

Fira Mercat Gandia ajorna les fires de la Reforma i de l’Outlet Faller

Tot i que no hi cap directriu de les administracions superiors que recomane la suspensi贸 de la Fira de la Reforma i la Rehabilitaci贸 de l’Habitatge (del 13 al 15 de mar莽), els expositors han demanat l’ajornament davant els temors de poca aflu猫ncia de visitants.

El departament de Pol铆tiques Econ貌miques i Comer莽 d贸na per tancada la segona edici贸 de Fira Mercat Gandia despr茅s de prendre la decisi贸 d’ajornar les dues fires pendents, per diferents raons:

A petici贸 dels expositors, els quals han mostrat la seua preocupaci贸 que l’amena莽a del coronavirus repercutisca negativament en l’aflu猫ncia de visitants prevista. Tot i aix貌, cal recordar que, de moment, no hi ha cap directriu d’administracions superiors que recomane o prohibisca la celebraci贸 de la fira. Es buscar脿 una nova data en futures programacions de Fira Mercat Gandia.

D’altra banda, l’ajornament de les Falles anunciat ahir ha comportat la decisi贸 de post-posar tamb茅 la celebraci贸 de la Fira de l’Outlet Faller, prevista del 20 al 22 de mar莽, immediatament despr茅s de les festes. Per esta ra贸, s’esperar脿 a l’anunci de la nova data per a les Falles per a prendre una decisi贸 sobre la mostra.

Finalment, des del departament de Pol铆tiques Econ貌miques i Comer莽 s’est脿 enllestint ja la programaci贸 de la tercera edici贸 de Fira Mercat Gandia, prevista per a despr茅s de Setmana Santa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.