fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Ciutat de les Arts i les Ci猫ncies amplia horaris en el pont de desembre

La Ciutat de les Arts i les Ci猫ncies amplia horaris en el pont de desembre

Tots els dies hi ha sessions d’experiments en directe en el Museu dels Ci猫ncies, que obre de 10 a 19 hores.

La Ciutat de les Arts i les Ci猫ncies amplia horaris i activitats durant la setmana vinent amb motiu dels festius i el pont de desembre. El聽Museu聽dels聽Ci猫ncies聽obre de 10.00 a 19.00 hores del dissabte 3 al diumenge 11 de desembre mentre que el聽Oceanogr脿fic聽estar脿 obert des de les 10.00 a les 20.00 hores del dissabte 3 al dissabte 10 de desembre. A m茅s, a partir del divendres 9 de desembre, la reeixida producci贸 de La聽Boh猫me, ideada per聽Davide聽Livermore聽i estrenada en Els聽Arts聽en 2012, puja una vegada m茅s a l’escenari de la Sala Principal, dirigida des del fossat per James聽Gaffigan.

Entre les propostes del聽Museu聽dels聽Ci猫ncies, destaca el Teatre de la Ci猫ncia amb dos espectacles diferents, l’obra teatral 鈥楻amona i Cajal. El secret del聽Museu鈥, en el Teatre de la Ci猫ncia, l’煤nic musical cient铆fic de l’escena nacional, i 鈥楢lt Voltatge鈥. A m茅s, el p煤blic visitant pot realitzar visites guiades a les exposicions 鈥楳art. La conquesta d’un somni鈥 i 鈥楶lay. Ci猫ncia i M煤sica鈥.

Tamb茅 hi ha sessions di脿ries de 鈥楥i猫ncia a Escena鈥 com els tallers 鈥楺u铆mica en acci贸鈥 i 鈥楲a ci猫ncia invisible鈥, amb experiments en directe. El taller ‘Cient铆fic per un dia鈥 es dirigeix a un p煤blic de 4 a 8 anys, amb experiments sobre la mat猫ria i les seves propietats. Una altra de les sessions 茅s 鈥楽OS Planeta鈥 dedicada al medi ambient.

El聽Hemisf猫ric聽ha programat sessions des de les 11.00 hores a les 20.00 hores entre les quals destaquen la pel路l铆cula ‘Flying聽Monsters聽3D’ que narra la hist貌ria dels聽pterosaurios, les misterioses criatures que solcaven els aires quan els dinosaures caminaven sobre la terra i ‘Oceans:聽our聽blue聽planet’聽que trasllada al p煤blic al m贸n submar铆 i descobreix la seva extraordin脿ria biodiversitat.

Circuit聽Backstage聽Tour

El聽Oceanogr脿fic聽tamb茅 ha ampliat el seu horari perqu猫 els visitants gaudeixin m茅s temps del major aquari d’Europa. En concret, l’aquari de la Ciutat de les Arts i les Ci猫ncies romandr脿 obert des de les deu del mat铆 fins a les vuit de la tarda del 3 al 10 de desembre.

El circuit聽Backstage聽Tour, la visita a l’ARCA de la Mar -l’hospital de recuperaci贸 de tortugues marines- i l’experi猫ncia ‘La mar a les teves mans’ es dur脿 a terme en rondes constants de mat铆 i tarda, i en hores que s’indicaran amb precisi贸 en el punt d’informaci贸 de l’Edifici d’Accessos i en la p脿gina web del聽Oceanogr脿fic.聽Mientrs聽que els horaris de les presentacions de la fam铆lia de dofins seran des de les 11.45 a les 18.30 hores. Tamb茅 hi haur脿 projeccions continuades de les pel路l铆cules en 4D de 鈥20.000 lleg眉es de viatge submar铆鈥, 鈥淪harks鈥, 鈥淟’odissea de la tortuga鈥 i 鈥淭entacles鈥, des de les 12.30 fins a les 18.30 hores.

Oferta cultural en Caixaforum

L’oferta de la Ciutat de les Arts i les Ci猫ncies es completa amb Caixaforum que presenta tres mostres: 鈥楩ara贸. rei d’Egipte鈥, una col路lecci贸 de peces procedents del British Museum; 鈥楬oritzons i l铆mit. Visions del paisatge鈥, que reuneix obres de la Col路lecci贸 d’Art Contemporani de la Fundaci贸 鈥榣a Caixa鈥 i 鈥楨l N煤vol鈥, una proposta per a con猫ixer el potencial per a l’educaci贸 de les tecnologies associades a la Intel路lig猫ncia Artificial. A m茅s hi ha visites, cicles i activitats per a acostar la cultura a tots els p煤blics.

La聽Boh猫me, en Els聽Arts

El cl脿ssic de聽Puccini聽鈥橪a聽Boh猫me鈥櫬爐orna per tercera ocasi贸 als聽Arts聽amb聽Davide聽Livermore聽com a director d’escena i James聽Gaffigan聽en la direcci贸 musical. El p煤blic valenci脿 podr脿 gaudir de fins a set representacions, que tindran lloc els dies 9, 11, 15, 19, 21 i 23 de desembre a la Sala Principal dels聽Arts.

Leave a Reply

Your email address will not be published.