Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Almassora i comerciants llancen el concurs fotogràfic ‘Terme d’Almassora’

L’Ajuntament d’Almassora i comerciants llancen el concurs fotogràfic ‘Terme d’Almassora’

Els aficionats podran presentar les obres fins al 15 de setembre.

L’Ajuntament d’Almassora, a través de la Regidoria de Comerç, col·labora en la celebració del primer concurs fotogràfic ‘Terme d’Almassora’, convocat per l’Associació de Professionals i Comerciants d’Almassora (APROCA). El certamen està obert a la participació dels aficionats i aficionades a esta disciplina que siguen residents a Almassora.

Les obres, que podran ser presentades entre el 15 d’agost i el 15 de setembre, hauran d’arreplegar espais i detalls del terme municipal d’Almassora, però quedarà exclòs d’este àmbit el nucli urbà. L’objectiu de l’associació és “promocionar i donar visibilitat als racons menys coneguts d’Almassora i involucrar en esta tasca als veïns del municipi”, ha explicat en president de APROCA, Javier Navarro.

“És d’agrair que els comerciants contribuïsquen, una vegada més, a dinamitzar la vida cultural d’Almassora amb esta activitat”, ha destacat l’edil de Comerç, Roger Beltrán, qui ha animat a tots els veïns i veïnes a participar, ja que “no és un concurs professional i tothom pot optar als premis”.

En este apartat, els establiments locals col·laboraran activament, ja que el guanyador o guanyadora del certamen gaudirà d’un sopar per a dues persones en els restaurants associats a APROCA. El segon classificat o classificada se’n portarà un rellotge de les joieries locals vinculades a l’entitat i el tercer es farà amb un lot de perfumeria. El lliurament dels premis se celebrarà el 6 d’octubre, en plena setmana de festes en honor a la Mare de Déu del Roser, en la seu de l’associació, un acte en el qual s’exposaran les imatges guanyadores.

A fi de regular la participació en esta primera edició del concurs, l’organització ha redactat unes bases que arrepleguen les característiques tècniques que hauran de reunir les fotografies, entre les quals destaca que els originals no podran manipular-se digitalment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.