fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Bétera convida a 15 joves al Saló del Còmic de València

L’Ajuntament de Bétera convida a 15 joves al Saló del Còmic de València

L’artista local, Inés Alemany, participa en el Saló amb el seu estudi Arte43 i ha convidat a aquests 15 joves a participar en el seu Taller de Calibrats del pròxim dissabte dia 5.

L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Joventut, ha llançat una convocatòria perquè la joventut del municipi assisteixi el dissabte dia 5 al Saló del Còmic de València de manera gratuïta.

En total, i tal com afirma l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, “15 joves del nostre municipi, d’entre 14 i 30 anys, tenen l’oportunitat de gaudir d’una enriquidora jornada on reforçar el seu talent creatiu i artístic i conèixer en primera persona als nombrosos autors de còmic que seran presents en aquest Saló”.

Els joves interessats s’han d’inscriure en el formulari habilitat per l’àrea de Joventut fins dimecres que ve dia 2 a les 23:59h sent els quinze primers registrats els afortunats a participar en aquesta jornada.

Segons la regidor de Joventut, María Segura, “aquests 15 joves podran gaudir des de les 11:00h i fins a les 20:00h del Saló del Còmic que comptarà amb 120 autors de còmic nacionals i internacionals, cinema i sèries, youtubers, esdeveniments cosplay amb multitud de xerrades i tallers, les principals editorials de còmic i l’avinguda dels artistes on conèixer a grans autors”.

Amb aquesta iniciativa l’àrea de Joventut pretén fomentar la creativitat, posar a l’abast dels joves artistes i autors amb els quals se sentin reflectits, així com continuar potenciant l’art després de l’èxit dels Tallers de Còmic organitzats en els últims anys i recentment en les activitats extraescolars municipals posades en marxa al costat de la regidoria d’Educació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.