fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora potència el Casal Jove amb noves activitats i serveis

L’Ajuntament de l’Alcora potència el Casal Jove amb noves activitats i serveis

El 30 de gener començarà “Grupactiu”, una iniciativa dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 11 anys amb múltiples activitats: teatre, esport, ball, “diverticiència”, excursions, noves tecnologies i tallers artístics.

El pròxim 30 de gener es posarà en marxa “Grupactiu”, una nova iniciativa del Casal Jove dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 11 anys. Es durà a terme els dissabtes al matí, de 10 a 13 hores.

Es tracta d’una interessant proposta d’oci i aprenentatge que oferirà als participants, de forma gratuïta, activitats molt diverses com teatre, ball, activitats esportives, “diverticiència”, excursions, noves tecnologies i tallers artístics.

El dissabte 23 de gener, a les 10:30 hores, se celebrarà al Casal Jove una reunió per tal d’ informar les persones interessades sobre els detalls de la iniciativa. Així mateix, per a més informació poden cridar al Casal Jove 964362406, en horari de 10:30 a 12:30 hores.

D’altra banda, aquesta setmana ha començat al Casal Jove “l’Alcora Asexora”, un nou servei que té com a objectiu oferir assessorament i orientació actiu-sexual. És una iniciativa gratuïta, atesa per una psicòloga- sexòloga, que està dirigida principalment a jóvens entre 12 i 35 anys, encara que poden acudir totes aquelles persones que desitgen informació o assessorament sobre aquesta temàtica.

Aquest servei es du a terme els dijous, en horari de 18 a 20 hores. Amb l’objectiu d’adaptar-se de la millor manera a totes les persones i les seues possibilitats, la manera de contactar i atendre les consultes es pot fer de diferents maneres, dins de l’horari del servei: per telèfon, en persona i a través del correu electrònic lalcoraasexora@gmail.com. L’atenció és tant amb cita prèvia com sense ella.

El regidor de Joventut, Robert Tena, ha destacat que “potenciar el Casal Jove és un dels objectius de l’Ajuntament” i ha anunciat que s’estan preparant noves iniciatives.

Leave a Reply

Your email address will not be published.