fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora recorda que els menors de 16 anys no poden participar en els festejos taurins

L’Ajuntament de l’Alcora recorda que els menors de 16 anys no poden participar en els festejos taurins

Insisteixen que la normativa considera este fet com una infracci贸 greu i comporta multes econ貌miques de 601 a 30.000 euros.

Amb motiu de la celebraci贸 de les Festes del Crist, l’Ajuntament de l’Alcora ha recordat que no est脿 permesa la participaci贸 de menors de 16 anys en els festejos de ‘bous al carrer’. 脷nicament poden acudir com a espectadors. Aix铆 ho estableix expressament el decret 31/2015, de 6 de mar莽, del Consell, pel qual s’aprova el Reglament de festejos taurins tradicionals en la Comunitat Valenciana (article 36).

Segons recull la normativa en el seu article 91, la participaci贸 de menors de 16 anys en festejos taurins 茅s considerada com una infracci贸 greu, i conseg眉entment, pot ser sancionada, alternativament o acumulativament, amb multa de 601 a 30.000 euros i acumulativament fins a 300.000 euros.

L’alcalde, Samuel Falomir, ha fet una crida a gaudir de les festes amb responsabilitat i sentit com煤: “Per al bon desenvolupament dels festejos, 茅s necessari actuar amb prud猫ncia i acatar les normes”, d’esta manera “s’evitar脿 l’exposici贸 de menors a situacions de perill, aix铆 com les sancions per l’incompliment del reglament”.

L’Alcora va donar el tret d’eixida a les seues celebracions el passat 16 d’agost, no obstant aix貌, els actes taurins no comen莽aran fins al dissabte 24, a les 17 hores, amb l’entrada de 6 bous de la ramaderia Lagunajanda. Es desenvoluparan fins al dissabte 31 d’agost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.