fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Orpesa prepara unes festes diferents i segures adaptades a la nova normalitat

L’Ajuntament d’Orpesa prepara unes festes diferents i segures adaptades a la nova normalitat

Els festejos d’octubre comptaran amb un estricte protocol de seguretat i aforament limitat en tots els actes per a evitar al màxim els contagis.

L’Ajuntament d’Orpesa es prepara ja per a donar inici a les festes d’octubre en honor a la Verge de la Paciència, uns festejos que enguany “tindran un caràcter molt diferent al del passat exercici, ja que hem reduït el nombre d’actes i modificat els llocs en els quals se celebraven amb la finalitat de poder garantir el compliment de la distància de seguretat i respectar l’aforament màxim en cadascun dels esdeveniments”, tal com ha anunciat la regidora de Festes, Jennifer Casañ.

En este sentit, l’edil encarregada de l’àrea recorda que “a causa de l’actual crisi sanitària que estem vivint provocada per la Covid-19, les nostres festes patronals no seran com les que veníem coneixent, perquè com és lògic els actes com la Cridà, el Pregó, les processons o el Dia de les Paelles, entre altres, no se celebraran”.

Així mateix, els esdeveniments que s’inclouen en el programa d’enguany, com a concerts, tardeos i altres espectacles, comptaran amb un estricte protocol de seguretat per a evitar al màxim els contagis i un aforament limitat, com s’ha fet durant tot l’estiu amb la programació de les regidories de Cultura i Turisme. “Els assistents hauran de reservar la seua plaça i per a gaudir d’estos actes hauran de romandre asseguts i amb la màscara posada durant la duració d’este”, assenyala Casañ.

Es tracta d’unes mesures que ja s’han posat en marxa durant tot l’estiu en la realització d’esdeveniments culturals, perquè tal com recorda l’edil encarregada de l’àrea, “la celebració d’actes no està prohibida sempre que es puga garantir la salut del públic assistent, alguna cosa que l’Ajuntament d’Orpesa porta fent durant tot l’estiu, perquè la nostra prioritat és vetlar per la seguretat dels nostres veïns i visitants”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.