fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Alcora posa en marxa el “Dia dels Parcs” amb activitats esportives i infantils

L’Alcora posa en marxa el “Dia dels Parcs” amb activitats esportives i infantils

Es tracta d’una iniciativa pionera en el municipi que l’Ajuntament vol consolidar i potenciar després de l’èxit aconseguit en la primera edició.

L’Ajuntament de l’Alcora ha celebrat aquest cap de setmana el “Dia dels Parcs”, una nova iniciativa que s’emmarca dins del pla del consistori per dinamitzar els parcs i jardins del municipi.

Activitats esportives i infantils van centrar la programació d’una jornada que es va desenvolupar el dissabte en els Jardins de la Vila i que va comptar amb una elevada participació.

Des del govern local han manifestat la seua voluntat de “consolidar i potenciar” aquesta iniciativa, “sobretot després de l’èxit aconseguit en aquesta primera edició”. Previsiblement, se celebrarà tots els anys a la fi de setembre, coincidint amb l’inici de la tardor.

Els assistents van poder practicar diferents disciplines de ball i fitness de la mà d’On Dance. Així mateix, els més menuts van gaudir amb els inflables i altres activitats infantils organitzades.

A més d’aquesta jornada especial, cal destacar que l’Ajuntament du a terme al llarg de l’any la campanya “Viu l’Alcora” amb la finalitat de dinamitzar el municipi mitjançant la posada en marxa de diferents activitats d’oci, culturals, esportives i infantils.

Dins d’aquesta campanya s’inclouen les iniciatives “L’Alcora Saludable”, que ofereix, en col·laboració amb les acadèmies i gimnasos del municipi, classes gratuïtes de zumba i altres modalitats de ball i fitness en els diferents parcs del municipi, així com caminades per a descobrir i gaudir de les diferents sendes del municipi amb la col·laboració del Centre Excursionista, i “L’Alcora Infantil”, una iniciativa dirigida als xiquets i xiquetes amb activitats molt variades.

Des de l’Ajuntament recorden que en la nova App “Viu l’Alcora” poden consultar-se els pròxims esdeveniments, horaris i altres detalls de totes aquestes activitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.